Рубрики: Новини
08.11.2023 13:12

Сергій Сивохо шукав спеціалістів для Ніни Матвієнко за кілька тижнів до власної смерті: намагався врятувати

Жовтень став дуже важким для українського шоу-бізнесу, адже приніс одразу дві звістки про смерть: спочатку померла Ніна Матвієнко, а слідом за нею Сергій Сивохо.
Поділитися

Про хворобу Ніни Матвієнко ніхто з глядачів не здогадувався, але для її колег занедужання артистки не стало сюрпризом, адже вони постійно були поруч, і бачили, що артистці зле. Сім’я виконавиці наполегливо просила утриматися від будь-яких обговорень останніх днів артистки, але тим не менш, уся інформація просочилася до преси, і зокрема сталося це через балакаливість деяких знаменитостей.

Зокрема Наталія Могилевська зізнавалася, що радила Ніні Митрофанівні лікуватися, а Камалія на церемонії прощання розповіла про те, що зірка погано почувалася.

Сергій Сивохо намагався врятувати Ніну Матвієнко

Сергій Сивохо намагався врятувати Ніну Матвієнко

Так само неочікувано з життя пішов і Сергій Сивохо. Сталося це рівно через 9 днів. І як з’ясувалося нещодавно, шоумен знав про те, що Матвієнко бореться за життя.

А от співачка про стан гумориста навіть не здогадувалася, так як і він сам не збирався йти на той світ. Після його смерті з’явилась інформація, що в Німеччину, де він помер, поїздка була організована суто заради консультації, але точно не для зустрічі з власним кінцем.

Екс-колега Сергія свого розповіла, що дзвонила йому, аби він порадив лікарів для Ніни Матвієнко, і він шукав спеціаліста, не дивлячись на свій власний стан.

“За кілька тижнів до його смерті я йому зателефонувала, кажу: “Ніні Матвієнко зле, не підкажеш лікарів”. Він порадив, куди можна звернутися. Я передала цю інформацію. А про себе, як завжди: все добре. Навіть у голосі не відчула, що, можливо, все не так зі здоров’ям. Я знала, як і всі, що він хворіє багато років. Це ж все відбувалося на наших очах”, – зізналась Свірідова.

Нагадуємо, що новина про смерть Сергія Сивохи була наповнена неточностями. Спочатку повідомлялося, що він помер в Україні. І з самим повідомленням російська журналістка поквапилася, адже на той момент Сергій був живий. Чоловік помер від поліорганної недостатності.

Причина кончини Ніна Митрофанівна у той самий час досі залишається загадкою, адже сім’я не розкриває даної інформації.