|
08.11.2023 23:00

Чоловік Оксани Гутцайт прийняв рішення все покинути і поставив всіх перед фактом: заміни йому немає

Зі своїм чоловіком Вадимом відома українська ведуча Оксана Гутцайт познайомилася в літаку, коли летіла на спортивно-науковий конгрес до Ізраїлю. І це не дивно, адже він – олімпійський чемпіон.

Майбутня пара пробула там два тижні, і неймовірно закохалася одне в одного. Одружилися Оксана та Вадим трохи пізніше. У зірки батьки виявилися доволі суворими і заявили, що жодного життя разом, тільки після заміжжя. Але Вадим одразу приїхав і зробив коханій пропозицію.

В одному зі своїх інтерв’ю Оксана ділилася, що він – чоловік-стіна. Мовляв, коли вона з ним, то їй нічого не страшно. При цьому зірка дивується, що не закохалася в нього ще раніше.

При цьому казковою ця історія кохання здається лише з першого погляду. Насправді на той момент Оксана була зарученою, і фактично зрадила своєму нареченому як мінімум емоційно. Телеведуча зізнавалася, що насправді вчинила дуже негарно. Але мала на увазі саме шлях, який вона обрала для того, аби розійтися зі своїм обранцем.

За її словами, її колишній — прекрасна людина, і зараз являється люблячим батьком та чоловіком. Вона за нього щиро щаслива, і ставиться до нього з великою повагою.

Тим часом Вадим Гутцайт реалізувався не тільки як спортсмен, коханий чоловік, батько, але і як службовець. Але його блискуча кар’єра тривала не так довго, як могла.

Вадим Гутцайт прийняв рішення звільнитися

Оксана Гутцайт та її чоловік Вадим
Нещодавно стало відомо, що Вадим Гутцайт прийняв рішення залишити свою посаду, після 4 років її обіймання. Після звільнення Верховною Радою міністра молоді та спорту функції глави відомства виконуватиме його заступник. Поки кандидатури на посади міністра немає. Про це заявив Давид Арахамія в ефірі телемарафону. Він уточнив, що на наступному засіданні планується вирішити це питання.
Варто відмітити, що Оксана Гутцайт жодним чином не коментувала дане рішення і ніколи не обговорювала журналістами кар’єру свого коханого.