Рубрики: Новини
11.11.2023 19:57

Потап дав про себе знати після скандалу в Дубаї: анонсував новий дует та нарвався на критику в Мережі

Репер Потап вперше з'явився в Мережі, після того, як засвітився на відпочинку в Дубаї з росіянами. Чоловік анонсував новий трек, проте аудиторія чітко зазначила - Потапа більше не чекають.
Поділитися

Від початку повномасштабного вторгнення український репер Потап перебував за кордоном. Разом із дружиною, Настею Каменських, чоловік проживав в Іспанії. Зіркове подружжя повернулося в Україну восени 2022 року, однак за кордон пара й надалі продовжує виїжджати.

Відпочинок з росіянами

Нещодавно Мережу сколихнуло скандальне відео. Український блогер Богдан Беспалов опублікував запис на якому чітко видно Потапа, який розважається в компанії з росіянами. Ролик, у свої соцмережі, завантажила дружина учасника російського гурту “Иванушки International” Кирила Туриченка.

Потап анонсував новий дует та вкотре отримав шквал хейту

Відео було записане в елітному ресторані в Дубаї, саме тут зараз і відпочиває продюсер Олексій Потапенко. Відвідувачі спостерігають, як шеф-кухар готує м’ясо, а на одному з кадрів можна розгледіти Потапа та почути, як він спілкується російською.

Коментар Анастасії Приходько

Ситуація швидко набула розголосу, проте сам артист досі не коментує скандал. Окрім користувачів, обурення висловили й колеги Потапа. Співачка Анастасія Приходько опублікувала Insta-stotie, в якому зазначила, що Потапенко лиш намагається бути щирим, аби мати прихильність серед українців.

“Давайте і надалі йому вірте, коли він починає співати в Україні українських пісень, тому що тут йому вломлять по саме не хочу”, – різко висловилась артистка.

Потап анонсував новий дует та вкотре отримав шквал хейту

Реакція користувачів

Днями продюсер опублікував нове відео, у своєму Instagram Потап анонсував трек та закликав аудиторію вгадати з ким буде дует. Однак коментарі дали зрозуміти, що ані музика, ані особистість співака більше не цікава українцям. Шанувальники чітко заявили, що не будуть терпіти ганебну поведінку артиста:

“Він просто глист нашого суспільства, на болі українців заробляє гроші, а потім тусується з нашими ворогами, через які наші вмирають”

“Як можна було їсти з одного столу з ра**стами???повне дно”

“Відписуюсь, і більше ніколи не бажаю бачити в українському медіапросторі!”

“Ганьба, зніми український прапор з аватару і вали на ра**у!”