|
12.11.2023 10:46

Зірка “Дизель Шоу” 45-річний Олег Іваниця учетверте став батьком: чимдуж мчався на пологи, але не встиг

Про поповнення в родини актор “Дизель Шоу” розповів в інтерв’ю YouTube-проєкту “Наодинці”. Олег Іваниця повідомив про народження сина. Хлопчика йому подарувала дружина Лана, з якою чоловік побрався вже під час повномасштабної війни. Малюка назвали Орестом. Йому зараз лише два місяці, а батько з цікавістю спостерігає за ним. Олег підкреслює, що є щось цікаве та магічне в формуванні людини.

Зараз чоловік служить в лавах ЗСУ. Тому, питання присутності його на пологах залишалося відкритим до останнього. Олег дуже хотів підтримати дружину та бути поруч під час народження своєї дитини. Проте розумів, що виконує важливу роботу й командування може не відпустити. З рештою, Олега все ж таки відправили додому. Чоловік чимдуж мчався до коханої, навіть вигадував жарти, щоб підтримати дружину. Але, побачити чудо народження актор не встиг. Він приїхав через 10 хвилин після того, як Орест з’явився на світ.

“Ми на сході, Лана пише, що вже поїхала до пологового. Командування пішло на зустріч, мені дали відпустку. Я приїжджаю, заходжу і бачу вже дитинча лежить на животі в Лани. Проте це нічого страшного, круто, що відпустили” – розповідає Іваниця.

Зазначимо, Орест став четвертою дитиною Олега. Від першого шлюбу він має сина та доньку. Також, актор виховує дочку Лани. З жінкою чоловік познайомився в інтернеті, а їх перша зустріч відбулася в уманському парку. Теплі відносини, позитивні емоції та щирі відчуття переконали актора, що це його доля. Тож, пара вирішила побратися. Весілля не було, вони просто розписалися минулої весни. Єдина людина, яка бачила урочисту подію – це мама Олега.