|
13.11.2023 16:33

28-річна Гросу зізналася, що хоче дітей не від Полянського: вже готові імена, але є невелика проблемка

Українська співачка Аліна Гросу у свої 28 років уже була одружена з російським підприємцем Олександром Комковим, а також мала серйозні стосунки актором Романом Полянським. Шанувальники з цікавістю стежили за розвитком їхнього роману, доки артист не зник. За деякими даними, Полянський повернувся до Росії. Про це стало відомо, після того, як у Мережі встигли з’являтися його фотографії на прем’єрних показах у Москві.

Аліна Гросу з Романом Полянським

Співачка тяжко пережила розставання, проте це вже в минулому. Так, нещодавно Гросу зізналася, що знову закохана. Артистка навіть встигла показати свого бойфренда в новому кліпі, щоправда, обличчя його так ніхто й не побачив, тільки руки. Схоже, Аліна все ще хоче зберігати інтригу, щоправда, на деякі особисті теми вона вже готова говорити.

Аліна Гросу відверто відповідає на запитання шанувальників

Так, напередодні у рубриці “питання-відповідь” у Instagram, Гросу зізналася, що вже хоче дітей. Їх буде троє, як як у її батьків, і навіть , і для них навіть вже підготовлені імена. Щоправда, від одного імені їй все ж таки доведеться відмовитися, оскільки її друг назвав їм свою собаку.

Аліна Гросу вперше заговорила про дітей

“Тепер буду думатиму щось ще…”.- уточнила артистка у коментарях.

Цього ж вечора Аліна відповіла на ще одне особисте запитання: “У тебе є кохання, а чому немає весілля? Може це не кохання?”,- поцікавилася одна з шанувальниць.
На що співачка заперечила: “Так не можу ж я щороку заміж виходити” і залишила смайлик, що сміється.

Аліна Гросу відверто відповідає на запитання шанувальників

Нагадаємо, що нещодавно Аліна Гросу випустила новий кліп, який зняла на звичайну камеру телефону разом із своїм загадковим коханим. У кадрі можна побачити щасливу співачку та її нового чоловіка. Судячи з відео, він високого зросту і дуже трепетно ставиться до Аліни.

А що ти скажеш із цього приводу?