|
15.11.2023 11:36

Проміняв Каменських? Потап наштовхнув публіку до нових підозр про їхнє розлучення та чергове непорозуміння

Автор: Юлія Ящук

Про розлучення відомого українського подружжя шириться вже чимало пліток в Мережі. Все почалося з того, що знаменитий блогер Богдан Беспалов, з власних каналів зв’язків, так званих “кошенят”, в березні 2023 року повідомив, що парочка на стадії розірвання свого союзу.

За словами Беспалова, всьому виною зради Потапа, які Настя нібито пробачала. Утім, коли артистка дізналася, що він їй зрадив з дівчиною, яка була їй близька, вже не змогла закривати на це очі. Зауважимо, що на тлі всіх чуток та нашумілих розмов, Каменських прийшла на відверте інтерв’ю до телеведучої Маші Єфросиніної, де запевнила, що розлучатися з чоловіком не планує.

Потап наштовхнув публіку до нових підозр про розлучення з Каменських

Однак, що цікаве, днями знову подружжя наштовхнуло на ряд підозр вважати, що їхньому союзу прийшов кінець. Настя Каменських випустила новий чуттєвий трек “Зірка в небі”, що звучить українською та іспанською мовами, і ніде не згадала, що до її створення був причетний чоловік Потап. Лише на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, Потапенко розповів, що головну ідею в композицію вклав саме він.

Проте і це ще не все, оскільки продюсер Потап після того, як дружина Каменських презентувала новий хіт, він анонсував, що зовсім незабаром випустить пісню в дуеті з надзвичайною артисткою й, судячи з нового відео, це не кохана Настя Каменських.

Коментувати чи спростовувати нові підозри про своє розлучення пара ще не наважилася. Чи то подружжя переживає кризу у стосунках і обирає мовчати, чи то справді тихо та без публічних з’ясовувань стосунків розлучилося – досі залишається таємницею. Однак варто пам’ятати, що все таємне стане явним.