|
15.11.2023 16:16

46-річна Олена Кравець показала фото із натуральним кольором волосся: як змінилася зірка Кварталу за рік

25 років Олена Кравець була головною актрисою студії “Квартал-95”, де зіграла неймовірну кількість жіночих ролей. Сьогодні вона продовжує працювати в компанії, а також запустила своє ТВ-шоу на телеканалі ДІМ під назвою “Тихий вечір” з Оленою Кравець”, де постала в абсолютно новому для себе амплуа – ведучій. Також актриса бере участь у благодійних проєктах, а у жовтні цього року стала ведучою імпровізаційного гумористичного шоу “Ну, маааам!”, де разом із гостями жартує на тему неідеального материнства. Про все це зірка із задоволенням розповідає у Instagram. Зазначимо, що шанувальники Кравець завжди з цікавістю чекають на її публікації.

Олена Кравець повернулася до колишнього образу

Так, напередодні Олена оприлюднила рідкісне фото, де показала, як виглядає зараз. У кадрі знаменитість позувала в елегантному костюмі-трійці. Особливо впадає у вічі колишня зачіска і новий відтінок волосся, який став максимально наближеним до її натурального кольору. Завершили образ стриманий макіяж та прикраси. А ось як Олена Кравець виглядала кілька місяців тому.

Як виглядала Олена Кравець кілька місяців тому

Зазначимо, що за час своєї творчої кар’єри Олена Кравець неодноразово експериментувала з образами. Коли акторка коротко підстриглася і зробила стильний біб, суперечки з приводу її нової зачіски не вщухали кілька тижнів. Фанати благали зірку знову відростити волосся. Минуло кілька місяців і Олена знову повернулася до колишнього образу, і схоже, анітрохи про це не шкодує. А що ти скажеш із цього приводу?

Олена Кравець із короткою стрижкою боб

А ще актриса оприлюднила фото своєї молодшої доньки Катерини, яка так само рідко ділиться у Мережі. На знімку дівчинка лежить під ковдрою та корчить кумедні гримаси. Трохи раніше зірка показала сина Івана.

Молодші діти Олени Кравець