|
15.11.2023 16:08

23-річна дружина Остапчука Катя Полтавська розповіла про свій раціон до шлюбу з ведучим: мівіна з хлібом

Автор: Юлія Ящук

Після того, як українська публіка дізналася про третій союз Володимира Остапчука з Катею Полтавською, відразу зросла цікавість до її персони, оскільки спочатку вона не була представницею шоу-бізнесу.

Так, 23-річна журналістка Полтавська переконує, що ніколи не вела публічного життя, не мала свій блог в соціальній мережі Instagram, а ще зовсім не цікавилася життям Володимира Остапчука. Щобільше, молода дружина ведучого зізналася, що уникала знаменитість після їхньої першої зустрічі, тож “метеликів” в животі, коли його побачила, не відчула.

Катя Полтавська розповіла про свій раціон до шлюбу з ведучим

Днями Катерина Полтавська продовжила комунікацію зі своєю аудиторією в Instagram, відповідаючи на ряд запитань. Зокрема, один з користувачів мережі поцікавився у блогерки, чи були періоди в її житті, коли вона залишалася зовсім без грошей. Катя відповіла, що такого не було, але був період, коли їла мівіну та хліб.

“Ну щоб зовсім нічого – не було, але період мівіни з хлібом був”, – зізналася Полтавська.

Катя Полтавська розповіла про свій раціон до шлюбу з ведучим

Нагадаємо, що український шоумен Володимир Остапчук перед стосунками з журналісткою Катериною Полтавською розлучився з нотаріусом Христиною Горняк у 2022 році. Експодружжя не повідомляло публіці причину свого розлучення, а зараз викриваються все нові деталі.

Колишні ніяк не можуть поділити будинок, який разом придбали у шлюбі, а також шанувальники припустили, що Володимир, бувши ще у шлюбі з Христиною, їй зраджував з Катериною. Підтверджень чи спростувань цим здогадкам ведучий не надавав.