|
16.11.2023 15:43

Що означає правильний розмір та крепатура: Гвоздьова розповіла, як почувається після збільшення об’ємів

Три тижні тому зірці проєкту “Танці із зірками” хореографу Ілоні Гвоздьовій було проведено операцію зі збільшення грудей, про яку вона давно мріяла. Молода жінка дуже відповідально підійшла до підготовки – обрала найкращу клініку, провела кілька консультацій із фахівцями, які ознайомили її з усіма правилами підготовки та подальшої реабілітації, а також допомогли обрати відповідний імплант. І лише після цього зірка вирушила до клініки.

Ілона Гвоздьова розповіла, як почувається після маммопластики

Вже після маммопластики Ілона Гвоздьова почала публікувати у своєму Instagram звіти, де докладно розповідала про все, що з нею відбувається. Так, через три тижні після операції знаменитість почувається добре, навіть краще, ніж передбачала. Хореограф вважає, що все це завдяки її чудовій фізичній формі та правильно підібраним імплантам, які ідеально відповідають її параметрам тіла.

“Напевно, все ж таки треноване тіло і відповідність розміру грудей до параметрів тіла має велике значення для протікання гарної реабілітації”, – зазначила Ілона.

Далі щаслива володарка красивих форм відзвітувала, що вже може їздити за кермом, займатися поточними справами по 3 години на день, а також робити деяку роботу по дому. А ще Ілона щодня милується на себе в дзеркало.

Ілона Гвоздьова розповіла, як почувається після маммопластики

“Коли чую музику, тіло так і рветься в танці, та потім відразу згадую настанови лікаря і заспокоююсь. За цей час навіть звикла спати виключно на спині і це починає мені подобатись”, – розповіла Гвоздьова.

На завершення вона подякувала персоналу клініки, який все тримає на контролі та постійно цікавиться її самопочуттям.