|
16.11.2023 17:09

Що ховається під фартухом найбагатшої учасниці “МастерШеф”: ТОП-6 екстравагантних образів Катерини Великої

Як тільки власниця туристичної агенції Катерина Велика переступила поріг студії, де проходив кастинг учасників чергового сезону популярної програми “МастерШеф”, то відразу привернула до себе увагу. Молода жінка здивувала не лише своїми кулінарними талантами, а й зовнішнім виглядом. На сьогодні Катерину Велику можна по праву назвати найяскравішою учасницею шоу. Телеглядачі з цікавістю спостерігали за кожною появою Каті в ефірі. Вражали не тільки її екстравагантні вбрання, які часом навіть виглядали недоречно, а й безліч аксесуарів.

Катерина Велика на

У кожному епізоді шоу Велика так само змінювала макіяж та зачіски, що викликало не менший захват. За два сезони, в яких відчувала Катерина, вона продемонструвала понад 10 варіантів укладання на стрижку боб-каре, а також десятки екстравагантних міні-суконь, обтислих комбінезонів і костюмів. Так було на шоу, а як виглядає найбагатша учасниця “МастерШеф” у реальному житті?

Так, у Instagram популярної кулінарки, яку по праву називають найбагатшою учасницею всіх сезонів “МастерШеф”, є багато фотографій, на яких Катерина Велика демонструє себе у всій красі. Ми обрали ТОП-6 найекстравагантніших образів за останній час. Пропонуємо ознайомитись.

Як виглядає Катерина Велика у реальному житті

Як можна відзначити, в реальному житті Катерина Велика так само обожнює носити міні, пір’я, рюші та різнокольорові хутра.

Як виглядає Катерина Велика у реальному житті

Як не раз наголошувала кулінарка у своїх соціальних мережах, одяг – це її пристрасть. Коли Катерину зустрічають чепурною на вулиці, то завжди цікавляться, яке сьогодні у неї свято, на що її молодий чоловік відповідає:

“А у неї кожен день – День народження, весілля, Новий рік і вдома вона ще п’ять разів перевдягається”.

Як виглядає Катерина Велика у реальному житті