|
16.11.2023 20:57

Яблуко від яблуні: 7-річний син Влада Ями знявся в американському фільмі і вийшов на доріжку в Холлівуді

Незабаром буде два роки, як популярний український танцюрист та хореограф Влад Яма разом із сім’єю проживає у США, куди виїхав у перший день початку повномасштабної війни в Україні. Там вони і намагаються збудувати нове життя, про що періодично розповідають на сторінках своїх Instagram, після чого часто нариваються на критику від українців. У зв’язку з цим Яма почав рідко ділитися публікаціями, чого не скажеш про його дружину Лілію.

Так, напередодні молода жінка похизувалась успіхами сина, який, як з’ясувалося, вже встиг знятися в американському кіно. 7-річний Леон дебютував у короткометражній картині Sweet struggle (Солодка боротьба – ред.), де режисером виступила українська хореограф та актриса Адріана Костецька. За сюжетом фільму мати відчайдушно бореться із хворобою сина, у якого діагностовано цукровий діабет.

Син Влада Ями знявся в американському фільмі

На допрем’єрний показ, який відбувся у місті Холлівуд, штат Флорида, зіркова родина прибула у повному складі. На одному із кадрів можна побачити Влада Яму. Танцюрист з’явився на публіці у рваних джинсах та светрі. Дружина Лілія одягла гламурне блискуче міні. Актор-початківець – Леон Яма позував перед камерою в елегантному стильному костюмі і з метеликом. Яку роль відіграв син Влада та Лілії Ями поки що невідомо, натомість виглядав він у кадрі, як справжня зірка!

Син Влада Ями знявся в американському фільмі

Нагадаємо, що після того, як популярний танцюрист і хореограф Влад Яма, який до війни був справжнім улюбленцем публіки та брав участь у всіх рейтингових програмах на телебаченні, так само як і Потап з Олегом Винником, остаточно втратив репутацію в очах багатьох українців. Навіть незважаючи на те, що Яма регулярно бере участь у благодійних проєктах, спрямованих на збирання коштів на допомогу Україні, у коментарях під постами артиста часто можна зустріти “хейт”. Спочатку Яма реагував, а потім просто замовк.