|
17.11.2023 09:05

Репяхова зізналася, що рідко отримувала сюрпризи від чоловіка Віктора Павліка: “Не знаю, що на нього найшло”

Автор: Юлія Ящук

В медійному просторі бізнесвумен Катерину Репяхову прийняли за щирість, оскільки її контент в соціальній мережі Instagram наповнений не лише щасливою картинкою життя. Блогерка не раз виходила на зв’язок зі сльозами, пригніченим станом та повною втомою. Вона не приховує, що не є ідеальною мамою для 2-річного сина Михайла, тому часто стикається з рядом трудностей від долі.

Відомий український артист Віктор Павлік одружився вчетверте у 2020 році, і не можна сказати, що його вибір відразу полюбився публіці. Так, подружжя має різницю у 28 років, але, попри неприйняття суспільства, далі будували свої стосунки та зіграли весілля. Через рік у пари народився синочок Михайло, який для Катерини став первістком, а для Віктора четвертою дитиною.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік з сином Михайлом

Днями блогерка Катерина Репяхова поділилася зі своєю аудиторію в Instagram ще одним фактом з їхнього сімейного життя. Дружина співака отримала від нього приємний сюрприз, і зізналася, що геть зовсім цього не очікувала. Розповіла, що це був 3 сюрприз за 8 років, тож таких подарунків Катя від Віктора отримує не так часто:

“Вчора мені чоловік зробив сюрприз. Подарунок, про який нічого не казав. Це 3 сюрприз за 8 років. Останній сюрприз він мені робив у 2016 році. Не знаю, що на нього найшло. Але була в приємному шоці”, – розповіла блогерка.

Репяхова зізналася, що рідко отримувала сюрпризи від чоловіка Віктора Павліка

Робимо висновок, що бізнесвумен від отриманого презенту мала багато позитивних емоцій, утім, що це був за сюрприз, вона з користувачами мережі не поділилася.