|
17.11.2023 19:59

Дружина Мухарського, стосунки з якою почалися зі здачі аналізів, називає 55-річного чоловіка на “Ви”

Розлучення зі Сніжаною Єгоровою

Відомий український актор та співак Антін Мухарський вже тричі був у шлюбі. Чоловік ділився, що після скандального розлучення з акторкою Сніжаною Єгоровою мав депресію, проте його молода кохана допомогла впоратись зі всіма труднощами.

Конфлікт з ексдружиною полягав у тому, що жінка звинуватила Мухарського в повній безвідповідальності та байдужості до їхніх спільних дітей. Артист уникав виплати аліментів та не брав участі їхньому вихованні. За словами Мухарського, Єгорова сама відсторонила його від спілкування з синами та донькою. Врешті конфлікт завершився завдяки судовому процесу.

Дружина Антіна Мухарського розповіла про стосунки з актором

Нова дружина Мухарського

З 36-річною Єлизаветою Бєльською співак познайомився ще коли перебував у другому шлюбі. Це був 2011 рік, проте стосунки з молодою мистецтвознавицею Антін розпочав лиш у 2014. У проєкті “Зірковий шлях” знаменитість розповів, що розписався з коханою в Туреччині після 6 років спільного життя.

В одному з інтерв’ю музикант зізнався, що не планує дітей. Він хоче присвятити життя подорожам, творчому розвитку та своїй дружині. Бєльська поділяє позицію чоловіка. Антін додав, що ці стосунки розпочались не з кохання, а поваги та довіри, тож партнери звикли звертатись одне до одного на “Ви”.

“Важко посваритись. На “Ви” ти не можеш вжити якесь нечемне слово”, – пояснила Єлизавета Бєльська.

Дружина Антіна Мухарського розповіла про стосунки з актором

Нещодавно Антіну Мухарському виповнилось 55 років, з цієї нагоди молода кохана публічно привітала чоловіка дописом у Facebook. Жінка зазначила, що іменинник дуже змінився з того часу, коли їхні стосунки тільки почали зароджуватись.

“Зараз він значно щасливіший, здоровіший, більш реалізований, привабливий та життєрадісний”, – висловила своє захоплення Єлизавета.

А також додала, що мріє дбати та бути поряд й наступні 55 років, адже Мухарський є її Всесвітом.

“PS Так, ми на “ви”, і в ліжку теж”, – випередила запитання Бєльська.

Дружина Антіна Мухарського розповіла про стосунки з актором

Захоплені шанувальники прокоментували світлину:

“Хай Ваша любов цвіте та буде щасливою на віки. Ваше кохання нагадує, що почуття можливі в будь-якому віці”

“Яке ж це “ви” неповторне та чуттєве, сексуальне і пронизливе! Клас! Многая літа пану Антіну і вашому коханню!”