|
21.01.2024 08:59

Як Аліна Гросу обвела колишнього чоловіка Олександра Комкова навколо пальця: “Вклав у неї весь свій капітал”

Здавалося, що може завадити привабливим молодим людям побудувати міцну та здорову сім’ю? Однак, Аліна Гросу встановила рекорд по швидкотривалості шлюбу в українському шоу-бізнесі.

Так, через півроку після весілля молода пара заявила про розлучення. Аліна вирішила не приховувати усю правду про свої взаємини з чоловіком та зізналася, що рішення було прийнято нею, але ініціатором виступив Олександр. Мовляв, він попросив в неї перерви у стосунках, а сам тим часом почав зустрічатися з іншою жінкою. Це і стало причиною розриву.

Аліна Гросу поділилася подробицями свого першого шлюбу

Аліна Гросу поділилася подробицями свого першого шлюбу, який не вдався

У своїх розмовах з журналістами Аліна також неодноразово натякала на те, що Олександр фінансово набагато менше забезпеченіший, ніж вона. А зізнаючись про його зраду, взагалі розповіла, що під час скандалу Олександр заявив, що кожна його наступна жінка багатша за попередню.

Однак оточення молодої людини було не згодне з Аліною. Дійшло до того, що друг бізнесмена Дмитро Ебаноідзе дав ексклюзивний коментар на цей рахунок і заявив, що Комков вклав у Аліну великі гроші.

“Вклав у неї увесь свій капітал”, — так висловився чоловік.

За його словами, Олександр нібито інвестував гроші у карʼєру своєї дружини, але не передбачив, що швидко може залишитися у розбитого корита. Аліна Гросу так і не прокоментувала дану заяву.

Нагадуємо, що пізніше співачку неодноразово звинувачували у тому, що вона нібито дуже швидко прийшла до тями після розлучення та почала зустрічатися з актором Романом Полянським. Зірка в свою чергу заговорила про те, що її колишній чоловік взагалі встиг одружитися і навіть стати батьком.

Олександр Комков веде не публічний образ життя, а його особиста сторінка в соціальній мережі Instagram закрита. Екс-подружжя досі підписані одне на одного, але не спілкуються. З актором у зірки також не склалося, адже після 24 лютого він повернувся до Москви.