|
20.11.2023 12:59

7 ознак того, що Потап більше не зацікавлений в стосунках з Настею Каменських: тепер правду не сховати

Дует з іншою жінкою

Потап видав своє реальне ставлення до стосунків з Настею Каменських

Вперше за багато років Потап заспівав у дуеті з іншою вокалісткою, і до того ж невідомою. Так, у репертуарі артиста є співпраця з Вірою Брежнєвою, але це було дуже давно, і до його шлюбу з артисткою. В усіх інших випадках Олексій запрошував виконавиць заспівати з його колективом.

Відсутність спільного контенту

Настя Каменських та Потап роками публікували на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram відео та кадри, які робили разом вдома, під час прогулянок, в гостях або в подорожах. Шанувальники неймовірно сумують за таким форматом і звичайно помічають, що щось кардинально змінилося.

Відсутність відповідей від дружини

Потап видав своє реальне ставлення до стосунків з Настею Каменських

Потап неодноразово намагався продемонструвати у своєму блозі, що в них з дружиною все в порядку, але Настя Каменських наче спеціально ігнорує свого благовірного. Вона видаляє його відмітки і не реагує на коментарі. Тож Потап просто не отримує зворотнього зв’язку від співачки.

Розлука

Складається враження, що Потап та Настя Каменських взагалі не живуть разом. Втім, воно хибне. Пара все ж таки декілька разів засвітилася під час спільних прогулянок та відпочинку декілька тижнів тому. Але за останні 2 роки подружжя постійно знаходилося в розлуці через різні гастрольні графіки, за словами Каменських.

Відсутність коментарів

Якщо Настя Каменських якось намагається виправити ситуацію з плітками щодо кризи в стосунках з Олексієм, то Потап взагалі нічого не говорить про події в особистому житті. Хоча раніше поводився набагато відкритіше.

Скандал з подружньою зрадою

Потап видав своє реальне ставлення до стосунків з Настею Каменських

Вперше за тривалий час навколо Потапа знову почали пліткувати про його невірність. Його колишня підопічна Євгенія Горда заявила, що була коханкою продюсера в обмін на творчу кар’єру. Дівчина заявила, що наважилася на це зізнання лише через свій переїзд до Штатів.