|
20.11.2023 15:27

Стало відомо, що пише Сніжана Єгорова своєму колишньому чоловікові з Туреччини: “Всі букви такі здоровенні”

Ще задовго до початку війни ім’я актриси та вдучої Сніжани Єгорової асоціювалося у багатьох більше зі скандалами, ніж із її професійною діяльністю. Її висловлювання щодо любові до путіна, а також проти українців викликали великий резонанс. Нині Єгорова разом із молодшими дітьми живе в Туреччині та продовжує поливати рідну країну брудом. Так, нещодавно її перший чоловік – відомий український режисер Семен Горов зізнався, що час від часу отримує  “гнівні” послання від екс дружини.

В інтерв’ю “Обозревателю” він розповів, що вже давно не стежить за життям колишньої, проте варто йому десь висловитися про неї, то відразу отримує від Єгорової повідомлення з претензіями. Зазвичай вона пише йому великими літерами.

Семен Горов

“Усі літери такі здорові, що в мене погана українська мова і, мовляв, усі ми – взагалі ніхто, а вона – королівна”, – розповів Горов журналістам .

До речі, у полеміку він з нею не вступає, а просто бажає “здоров’я та щастя”. Режисер також згадав, що коли він жив у шлюбі зі Сніжаною, то вже тоді вони мали різні політичні погляди, але це здавалося йому нормальним, адже у країні демократія і кожен має право на свій голос. Однак те, що Сніжана каже зараз, за словами Горова, це “злочин”.

Сніжана Єгорова

Також режисер сказав, що можливо Єгорова щиро вірить у те, що говорить, проте він припускає, що тут можуть бути замішані ще й гроші.

Нагадаємо, що у пари є двоє дорослих дочок – Стася та Олександра. Обидві зараз із сім’ями проживають у США. Старша повністю викреслила зі свого життя скандальну маму, а молодша Олександра продовжує з нею спілкуватися. Дівчина переїхала до Штатів у 2012 році, там вийшла заміж на американського музиканта Томмі Ейзнера та довгий час не приїжджала до України.

Семен Горов із колишньою дружиною та донькою Стасею