|
20.11.2023 22:15

Дочка Кузьми Скрябіна вразила зізнанням про хворобу та назвала діагноз: батько не хотів би цього для Барбари

Ні для кого не було секретом, що Андрій Кузьменко — ідеальний батько. Чоловік обожнював свою донечку Барбару, з якою намагався проводити якомога більше свого вільного часу. А цього часу було обмаль, і музикант навіть не здогадувався, що дуже скоро його спадкоємиця взагалі не матиме можливості прогулятися з ним чи добре посміятися. Андрій та Барбра були надзвичайно близькими. Співак пишався своєю донечкою, неодноразово представляв її пресі, прививав в їй творчий підхід до життя та віру у мрії.

Дочка Кузьми Скрябіна розповіла про хворобу та отримані ускладнення

Тож дівчина виросла не тільки красивою та розвинутою особистістю, але й зі стержнем всередині.

Дочка Кузьми Скрябіна розповіла про хворобу та отримані ускладнення

Своє життя вона вирішила пов’язати з медициною. Дівчина закінчила університет, а потім почала працювати косметологом. Неодноразово вона розповідала, що це рішення було прийнято на основі бажання допомагати іншим та власного досвіду, який включав боротьбу з акне.

Вона не є активною користувач кою соціальних мереж, але час від часу публікує контент, в якому йдеться про її життя поза рамками професійної діяльності. Наприклад, нещодавно вона розповіла, що виявляється захворіла на коронавірус, а у якості ускладнення отримала гайморит.

При цьому вона все одно прийшла на роботу. У кадрі Барбара показала свою руку з кавою, а Наталі можна побачити робочий комп’ютер.

Дочка Кузьми Скрябіна розповіла про хворобу та отримані ускладнення. Скріншот особистої сторінки дівчини

Нагадуємо, що Андрій Кузьменко загинув багато років тому в результаті дорожньо-транспортної пригоди. Музикант повертався з концерту та не впорався з керуванням.

Його матір, а також бабуся Барбари пішла з життя 2023-го. У цей день уся мережа була наповнена публікаціями, в яких ішлося, що зіркова мама возз’єдналася зі своїм сином, за яким так тужила. Для всієї сім’ї це була величезна втрата, і впоратися з нею для усіх її членів було важко.