|
21.11.2023 12:53

Було двоє, залишилась одна: екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу не бачиться з донькою від Лілії Реус

Після розлучення з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу залишався самотнім. Вже зовсім скоро в його житті з’явилася красуня Лілія Реус, яка так нагадувала колишню дружину бізнесмена зовнішнє. Жінок постійно порівнювали між собою але це дратувало усіх трьох.

2021-го підприємець зробив своїй дівчині пропозицію руки і серця. Сталося це в Туреччині після їхньої кризи у стосунках. А вже 2023-го влітку пара побралася. Після весілля сім’я рушила на батьківщину Мурата, взявши з собою маленьку дочку Лілії Олександру, а також дочку Мурата від Ані Лорак. Родина прекрасно провела час разом і здавалося, стала як ніколи близькою.

Мурат Налчаджиоглу не бачиться з донькою від Лілії Реус

Мурат Налчаджиоглу не бачиться з донькою від Лілії Реус

На день народження своєї падчерки Мурат зробив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в який сказав, що любить дівчинку усім серцем, завжди готовий підтримати її, прийти їй на допомогу та бути її справжньою сім’єю.

Але не пройшло і 4 місяців, як в мережі заговорили про розлучення пари. І підстави для цього виявилися доволі солідними: Лілія видалила з особистої сторінки статус дружини Налчаджиоглу, прибрала усі спільні фотографії з ним, а вже через декілька днів так само вчинив і бізнесмен, який, як виявилося взагалі був не в Україні. Тепер же їхні шляхи повністю розійшлися: Лілія опинилася разом з дочкою в Ірландії, і судячи з усього, взагалі не збирається повертатися.

Мурат Налчаджиоглу не бачиться з донькою від Лілії Реус. Архівні скріншоти особистої сторінки Мурата

Мурат відмовляється коментувати своє особисте життя і наполегливо просить підписників не розпитувати його про те, що відбувається.

Втім, у аудиторії вже не залишається жодних сумнівів у правдивості новин. Тим паче, що Ані Лорак почала публічно підтримувати свого колишнього чоловіка та з’являється на його особистій сторінці регулярно.

Останні декілька тижнів бізнесмен провів у компанії своєї дочки Софії, яка змогла підняти йому настрій та підтримати батька у важкі часи.