|
21.11.2023 20:09

Монро, на яку заслужили: Леся Нікітюк повторила образ культової блондинки – переплюнула навіть оригінал

Сьогодні Лесю Нікітюк можна назвати найпопулярнішою ведучою розважальних шоу на українському телебаченні. Ефектна зовнішність, неймовірне почуття гумору та харизма підкорює телеглядачів із першої хвилини. Шанувальники з нетерпінням чекають нових програм за її участю, а також публікацій в Instagram, де вона часто анонсує свої нові проєкти.

Леся Нікітюк

Так, напередодні телезірка оприлюднила нові фотографії, які справили справжній фурор у Мережі. Річ у тому, що вперше Леся з’явилася в образі не ляльки Барбі та навіть не Русалочки, а легендарної американської актриси – Мерілін Монро, яка стала символом краси та жіночності минулого сторіччя.

Леся Нікітюк приміряла образ Мерлін Монро

Щоб якомога ближче наблизитися до образу культової блондинки, стилісти одягли на Нікітюк перуку з ефектними кучерями, зробили яскравий макіяж зі стрілками та яскравою червоною помадою. Щодо вбрання, то тут творча група пішла на експеримент, і підібрали для Нікітюк екстремально коротку напівпрозору сукню бежевого відтінку, крізь яку просвічувалося боді з конусоподібним ліфом. Саме таку білизну носили за життя Мерилін Монро.

Щойно фотографії з’явилися в Мережі, їх відразу коментували. Першими відгукнулися зіркові колеги: “Красуня”, – написала блогер Олена Мандзюк, “Леся Іванівна, ну я в шоці”, – приєдналася до захоплених відгуків солістка гурту “KAZKA” Олександра Зарицька.

Відреагували на фото Нікітюк в образі Монро так само прима-балерина Катерина Кухар, співак MONATIK, його дружина Ірина, блогер та ведуча Раміна Есхакзай та багато інших.

“Прям справжня Монро”, “Вона набагато sexy ніж Мерлін Монро”, “Українська Мерлін Леся найкраща”, “Наша Леся стильніша, світліша, ніжніша”, “Мерілін Іванівна Нікітюк”, – писали в коментарях. А що ти скажеш із цього приводу?