|
21.11.2023 21:32

Красень з блакитними очима: Jerry Heil нарешті зустріла своє кохання – рік прикидалася холостячкою

Вже незабаром відбудеться фінал нацвідбору на “Євробачення-2024”. Серед артистів, які братимуть участь у телевізійному фінальному концерті, особливе місце посідає незвичайний дует із двох подруг – реперші Аlyona Аlyona та співачки – Jerry Heil, які пообіцяли, що їхній незвичайний тандем “сколихне” всіх. Дівчата вже розпочали підготовку і насамперед вирішили якнайбільше розповісти публіці про себе.

Аlyona Аlyona та Jerry Heil

Так, у недавньому інтерв’ю Маші Єфросініної реперша Аlyona Аlyona дуже багато говорила про особисте, а також розповіла про свого нового хлопця, яким зараз зустрічається. Після подругою відкритися вирішила і Jerry Heil.

Співачка, яка завжди приховувала особисте життя, несподівано зізналася, що вже рік перебуває у стосунках. У своєму Telegram-каналі дівчина оприлюднила фото, на якому позує з незнайомцем зі світлим волоссям та красивими блакитними очима. Однак, повністю обличчя свого коханого Jerry Heil не стала, мабуть, щоб зберегти інтригу, і це в неї вийшло.

Jerry Heil уперше показала свого хлопця

“Рік. Я люблю тебе!”, – підписала знімки зірка.

Фанати, вкрай здивовані цією новиною, були дуже здивовані. У коментарі багато хто навіть припустив, що це не хлопець, а якийсь родич зірки.

“Що?”, “Це брат? Це хлопець? Це хто?”, “Це ім’я Рік? Чи це вже рік стосункам?”, “Найнеочікуваніше зізнання року”,- писали у коментарі.

Втім, деякі дуже зраділи за Jerry Heil, що нарешті дівчині вдалося зустріти своє кохання, а також зазначили, що парочки будуть гарні діти. якщо дійде справа до весілля і це все не піар.

Jerry Heil

Нагадаємо, що в одному з інтерв’ю Jerry Heil зізналася, що була дуже скромною дівчиною, боялася близькості з чоловіками і до 24 років залишалася незайманою.