|
22.11.2023 10:13

Краса не від природи? Осадча відверто розповіла, чи робила блефаропластику: зірку запідозрили у втручанні

Автор: Юлія Ящук

Майже кожна знаменитість з медійної сфери прагне презентувати публіці власну яскраву особистість, яка несе в маси свій унікальний імідж, індивідуальну зовнішність, підтягнуте здорове тіло. Шанувальники Катерини Осадчої, імовірно, запідозрили зірку у втручанні у свою природну красу, оскільки поцікавилися, чи робила вона блефаропластику.

Осадча відверто розповіла, чи робила блефаропластику

Телевізійниця не приховує, що була здивована таким запитанням від одного з її підписників, тож у своєму блозі соціальної мережі Instagram відповіла, що не робила цю процедуру.

“Ні. питання, що поки найбільше вразило”, – зізналася Осадча.

Осадча відверто розповіла, чи робила блефаропластику

Своєю відповіддю Катерина Осадча змогла чітко зазначити публіці, що втручань у природну красу подібного роду не робила, та й погодьтеся, що зірка не схожа на ту, яка буде зловживати такими процедурами.

Варто зауважити, що блефаропластика – операція, що передбачає зміну форм повік та розрізу очей. Цей вид втручання дозволяє видалити надлишки шкірного покриву та жирових утворень.

Журналістка Катерина Осадча підтримує свою унікальність доглядовими процедурами, правильним харчуванням, активним способом життя, але аж ніяк не операціями краси. Вона від природи має свої губи, ніс, очі, форму обличчя, тому, гадаємо, що до пластичного хірурга і не зверталася.

Нагадуємо, що Катерина Осадча у 2017 році вийшла заміж за свого колегу, телеведучого та шоумена Юрія Горбунова. Цього ж року у пари народився син Іван, а у 2018 році син Данило. Від першого шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком журналістка у 2002 році народила первістка Іллю, який має дружні стосунки з вітчимом Горбуновим.