|
22.11.2023 21:31

Манікюр для жінок за 50: варіанти кольорів та дизайни від Ольги Сумської, Ірини Білик і Софії Ротару

Коли жінка переступає певний віковий рубіж, її макіяж стає більш натуральним, це стосується і нігтів. Професійні nail-стилісти вважають, що після 50-ти жінці варто уникати довгих нарощених нігтів, яскравих неонових покриттів і хитромудрого дизайну з великою кількістю блисків і каменів. Яскравий манікюр – це привілей для молодих. Більш дорослим жінкам необхідно відволікати увагу від рук, адже вони вже зазнали вікових змін.

Манікюр для жінок за 50

На руках жінки 50+ краще будуть виглядать короткі або середні нігті мигдалеподібної, овальної форми або у формі м’якого квадрата. Що стосується відтінків, то майстри манікюру можуть запропонувати великий вибір спокійніших кольорів, які візуально омолоджують руки. До них можна віднести всі теплі бежеві та ніжно-рожеві відтінки.

Якщо подивитися на фотографії легендарної Софії Ротару, вона вже давно не користується яскравим гель-лаком.

Манікюр для жінок за 50

Актриса Ольга Сумська також намагається не привертати уваги до кистей рук. Судячи з останніх фотографій, актриса віддає перевагу середній довжині нігтів та натуральними відтінками гель-лаку. Іноді робить класичний “френч”.

Манікюр для жінок за 50

А ось співачка Ірина Білик, яка нещодавно почала співпрацювати з молодим талановитим стилістом Єгором Андрюшиним, час від часу фарбує нігті яскравим червоним гель-лаком, але форма нігтів завжди незмінна – м’який квадрат.

Манікюр для жінок за 50

А раніше зірка носила лише яскраві кольори та довгі нігті!

Манікюр для жінок за 50

Зверніть увагу, що всі з перелічених вище артисток, не носять довгих гострих нігтів, які зараз дуже популярні, а також відмовилися від дизайну зі складним художнім розписом і великою кількістю фурнітури. У моді природність та натуральність.