|
22.11.2023 23:26

Ірина Білик зізналася про стосунки з чоловіком, який зробив їй пропозицію: “Мій чоловік і наречений!”

Декілька років тому Ірина Білик повідомила про розлучення з Асланом Ахмадовим. Пара прожила разом 10 років і навіть стала батьками. Однак, після початку пандемії в стосунках пари все різко змінилося. Чоловік залишався в москві і не хотів приїжджати до України. Врешті-решт, артистка зрозуміла, що необхідно розривати взаємини, адже вони зайшли в глухий кут.

Ірина Білик зізналася про стосунки з чоловіком, який зробив їй пропозицію

Ірина Білик зізналася про стосунки з чоловіком, який зробив їй пропозицію

Але після розлучення Ірина Білик не вішала носа і одразу ж заявила, що має намір вийти заміж ще раз. Свого майбутнього чоловіка вона, мовляв, ще не зустріла, але впевнена, що все попереду.

І от днями зірка отримала пропозицію руки і серця під час її концерту у Львові. Ірина відмовила чоловіку, посилаючись на неможливість їхніх стосунків через те, що вони погано знайомі. Але завоювати увагу співачки йому все ж таки вдалося. Виявляється, вони підтримують зв’язок та впізнають одне одного краще.

Білик в ефірі “Мелодія FM” зізналася, що молодого чоловіка звуть Миколою. Він є власником салону краси в Тернополі. Звідти він і родом.

“Ми зараз домовилися спілкуватися… Він дуже приємна людина. Я не відмовляюся від спілкування, кави. Для се**у – ми незнайомі. Мені ще потрібно місяць-два з ним розмовляти і пити каву. Довго”

При цьому виконавиця вирішила не просто залишити обручку, яку отримала від Миколи, але і не знімати її. Вся справа в тому, що на ній є напис, який надає прикрасі великої символічності.

“Я вирішила, що якщо я зараз вільна, у мене нікого немає, то нехай у мене буде чоловік, ну хоч один з шанувальників! Миколо, мій чоловік і наречений, привіт!”

Нагадуємо, що останнім часом мережею ходили чутки про роман Ірина Білик з колишнім чоловіком Дмитром Коляденком. Сам телеведучий неодноразово говорив про те, що хоче повернути співачку, але вона йому відмовляє.