|
23.11.2023 10:03

Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару розповіла історію знайомства з британським коханим: скоро і весілля

Автор: Юлія Ящук

У травні цього року актриса гумористичного жанру Ірина Сопонару поділилася радісною звісткою. Коханий знаменитості зробив довгоочікувану пропозицію руки та серця. Вона оприлюднила фото розкішної каблучки, підтвердивши, що тепер вони з британцем Рісом офіційно заручені.

Згодом у спілкуванні зі своєю аудиторією в соціальній мережі Instagram акторка розсекретила, коли з бойфрендом хоче зіграти весілля. За словами Ірини, узаконити їхні стосунки шлюбом планують у травні 2024 року.

Ірина Сопонару розповіла історію знайомства з британським коханим

До слова, гумористка Ірина Сопонару у своєму блозі соціальної мережі Instagram вирішила поностальгувати та пригадати історію знайомства з майбутнім чоловіком Рісом. Пара познайомилася у травні 2021 року. Спочатку вони побачили одне одного в популярному, на той момент, закладі. Потім британець підійшов познайомитися з дівчиною, а далі в ході розмови майбутні закохані обмінялися своїми сторінками в Instagram.

Так, зірка “Жіночого Кварталу” не приховує, що повномасштабне вторгнення росії в Україну докорінно змінило їхнє звичне життя. Виїзд з країни, потім депресія, відчай, біль, страх та багато сліз. Однак після повернення в Україну пара почала поступово повертатися до буденності, радіти, вірити в краще, мріяти та боротися.

“Ми поступово відновлювалися, намагалися жити, радіти, мріяти, вірити, боротися. Відчуття величезної гордості бути українкою та підтримка коханого. І всього лише через півтори роки після знайомства – заручини”, – розповіла Сопонару.