|
23.11.2023 14:16

Микола Тищенко розлучається з дружиною Барановською після 7 років шлюбу: з ким залишиться маленький син?

Не було жодного натяку на те, що модель Алла Барановська та Микола Тищенко збираються розлучатися. Ще рік тому жінка давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнавалася про те, яка вона щаслива, а також усіма можливими силами намагалася виправдати свого чоловіка, якого у суспільстві звинувачували у ряді недостойних вчинків з морально-етичної точки зору і навіть з точки зору законодавства.

Микола Тищенко та Алла Барановська подали на розлучення

Микола Тищенко та Алла Барановська подали на розлучення

Дівчина, безумовно, активно вела особисту сторінку на соціальній мережі Instagram, адже мала для цього усі можливості, і також активно відповідала на питання про свій шлюб та плани на майбутнє.

Зокрема вона постійно говорила про імовірне народження другої дитини. Нагадуємо, що у пари підростає і спільний син. Алла зізнавалася, що постійно отримує запитання подібного роду, задумується про поповнення в сім’ї, але сильно шкодую, що не наважилася на це раніше. Хтоб міг подумати, що врешті-решт з’явиться новина про розлучення пари.

Микола Тищенко та Алла Барановська подали на розлучення

14 листопада 2023 року Микола Тищенко та його дружина Алла Барановська подали заяву про розірвання шлюбу. Інформація про це оприлюднена на порталі Судова влади України, – повідомляє Bihus.Info. 20 листопада 2023 рооку Оболонський районний суд Києва відкрив відповідне провадження. Пара одружилася у 2016-му році. Тобто у шлюбі вона перебуває 7 років. Хто отримає опікунство над дитиною поки що невідомо, як і причина розлучення. Цілком імовірно, що пара не збиралася повідомляти про розрив, але правда вийшла назовні доволі неочікувано.

Нагадуємо, що перед тим, як Микола Тищенко зайнявся політикою, то переоформив велику частку свого бізнесу на дружину. Відтак Алла Барановська є власницею ресторанів, а також тримає мережу салонів краси.

Поки що жодних коментарів від зіркового подружжя не надходить. Журналісти повідомляють, що звернулися до Алли та Миколи, але зворотнього зв’язку немає.