|
24.11.2023 09:01

“Впала на вулиці”: Огнєвіч повідомила про курйоз, який з нею трапився – і пластика не допомогла втриматися

Автор: Юлія Ящук

Останнім часом артистку Злату Огнєвіч обговорюють як медійну особистість, котра піддалася ряду змін. Так, нова пісня “Віддаю”, кліп на яку шанувальники побачили вже 17 листопада, стала для зірки відвертим зізнанням та проявом почуттів. Виконавиця натякнула, що закохалася, а тому з її особистими змінами відбулися зміни й у творчості.

У відеороботі на новий трек знаменитість показала всю свою жіночність, вишуканість, пластичність в професійних танцювальних рухах. Утім, досі загадка, хто ж є винуватцем таких колосальних змін в поведінці співачки.

Огнєвіч повідомила про курйоз, який з нею трапився

Нещодавно Злата Огнєвіч повідомила про курйоз, який з нею стався. Артистка розповіла, що впала на вулиці через несприятливі погодні умови. Чесно зізналася, що не любить зиму, тож навіть катання на лижах, стильний зимовий одяг не допомогли зірці полюбити холод. Додала, що буде рахувати секунди до того моменту, коли прийде тепло.

“Впала на вулиці через ожеледицю і сильний вітер. Робила все, щоб полюбити зиму, як мені радили: правильно тепло вдягатись, кататись на лижах, актівіті в горах (так, це дуже круто, але максимум один тиждень зимових розваг)”, – розповіла співачка.

Огнєвіч повідомила про курйоз, який з нею трапився

Кожна пора має якісь свої особливості, однак варто вміти віднайти їх для себе та насолоджуватися кожною миттю життя.

Нагадуємо, що співачку Злату Огнєвіч підозрювали в романі з українським шеф-кухарем Євгеном Клопотенком. Проте ресторатор та артистка близькі друзі, які тісно спілкуються одне з одним понад два роки.

Кулінар не приховує, що йому симпатизує виконавиця, але про романтичні взаємини й мова ніколи не заходила. Щобільше, варто взяти до уваги, що Клопотенко є прихильником полігамних відносин, а ось Огнєвіч хоче мати серйозні стосунки.