|
27.11.2023 09:23

49-річний Сергій Жадан прокоментував розлучення після 15 років шлюбу: невже причина в Христині Соловій?

Фронтмен популярного українського рок-гурту “Жадан і Собаки” Сергій досить різностороння людина. Окрім музики, чоловік займається письменництвом, а його твори потрапили до шкільних підручників. Протягом 15 років, чоловік був у шлюбі з Іриною Куніциною. Виявилося, що пара давно не живе, як подружжя та не веде спільний побут.

Пара познайомилася у видавництві “Фоліо”, де Ірина працювала. У шлюбі екскоханці мають доньку. Дівчинку звуть Марія, їй 10 років. Наразі, Ірина займається керівництвом благодійного фонду, який заснувала разом з музикантом.

Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення

Після початку великої війни, Сергій вивіз дружину та доньку за кордон, адже залишатися у Харкові було небезпечно. Проте, за словами співака, не відстань стала останньою крапкою у стосунках. Чоловік не виключає, що кілометри впливають на близькість, але у їх пари інша ситуація.

Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення

За словами Жадана, підтримувати зв’язок з близькими, це важливо. А для стосунків, це справжнє випробування. Проте, причину свого загадкового рішення письменник так і не назвав. Тому, шанувальники можуть тільки здогадуватися, чому розпався шлюб довжиною у 15 років.

“У нас трішки інша ситуація була. Але якщо говорити в принципі, то справді, для багатьох із нас сьогодні є визначальним фактор кілометрів, фактор розірваності, фактор порушення усталеного способу життя”, – пояснив музикант у інтерв’ю для YouTube-каналу Соні Кошкіної.

Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення

Тему нових стосунків Сергій залишив у таємниці. Ведуча натякала на роман с молодою виконавицею Соловій, але чоловік залишив це в таємниці. Він тактично відмовився відповідати на запитання.

“Давай ми не будемо торкатися мого особистого життя аж так глибоко”, – відповів співак.

Сергій Жадан розповів про причини свого розлучення