|
27.11.2023 11:14

Екс-краш українських жінок Олексій Арестович розповів, чому розлучився з двома дружинами: “Різні світи”

Колишній радник офісу президента Олексій Арестович одружений втретє. Проте, що стало причиною розірвання попередніх відносин? На це питання чоловік відповів у інтерв’ю Аліні Шаманській.

Організатор психологічних семінарів не зміг втримати стосунки з жінками, яким раніше присягався в коханні. Більш того, за словами Арестовича, він сам йшов він дружин, адже відчував різні погляди на майбутнє.

Олексій Арестович озвучив причини розлучення з двома дружинами

Олексій впевнений, будувати міцні стосунки, коли важко домовитися в побутових дрібницях досить складно. Особливо чоловіка чіпляли різні підходи до виховання дітей. А сварки та суперечки не зможуть подарувати його донькам щасливе майбутнє. Тож, він переступав через почуття до обраниці, спільний побут, дітей та покидав токсичні стосунки. На його погляд, це було правильним рішенням, аби зберегти здорову психіку донечок.

“Не варто жити разом, тому що ми руйнуємо одне одного, і це все впливає на дитину. Я розлучався, коли в мене були почуття до цих жінок”, – розповідає Олексій.

Олексій Арестович озвучив причини розлучення з двома дружинами

Також, чоловік зізнався, з третьою дружиною виникають розбіжності в вихованні сина. Але вони не суттєві, а пара з легкістю долає суперечки. Тож, такі дрібниці не впливають на стосунки та відносини подружжя.

“Я став старішим і мудрішим. Та й не такі вже у нас розбіжності. Ми з Настею дуже збігаємося, тому розбіжності можемо перетерпіти”, – зазначив Арестович.

Олексій Арестович озвучив причини розлучення з двома дружинами

Попри, здобуту за життя мудрість, блогер зізнається, що вміє командувати. Інколи від нього лунають конкретні вказівки, яких дружина Настя прислухається та виконує.