|
27.11.2023 14:20

Міша Кацурін і Надя Дорофєєва показали, як проводять час з маленьким сином Іваном: хлопчик живе на дві сім’ї

Ще донедавна Михайло Кацурін був одружений з дизайнеркою Дашею Кацуріною. У березні минулого року пара публічно заявила про розлучення після 7 років спільного життя. Експодружжя має двох маленьких дітей – 7-річну доньку Олександру та 2-річного сина Івана. Весною того ж року, новиною про розлучення шанувальників спантеличила ще одна відома пара – артисти Надія Дорофєєва та Володимир Дантес.

Кацурін і Дорофєєва показали спільний відпочинок із маленьким сином

Як стало відомо пізніше, зірки помінялись партнерами. Це одразу привернуло увагу користувачів та попри активне обговорення їхніх особистостей в Мережі, пари продовжили розкривати деталі нових стосунків. Так аудиторія дізналась, що Кацуріна не обмежує спілкування дітей з батьком та його новою обраницею. Надя Дорофєєва часто ділиться спільними кадрами з Іваном та Сашею у своїх соцмережах.

Нещодавно завершився 13 сезон співочого талант-шоу “Голос країни”, який вимушено знімали за кордоном. Дорофєєва зайняла одне з тренерських крісел, тож протягом кількох тижнів перебувала у Польщі. Саме тут, у Варшаві артистка провела час із донькою свого чоловіка та показала шанувальникам милі кадри.

Кацурін і Дорофєєва показали спільний відпочинок із маленьким сином

Також екс-учасниця гурту “Время и Стекло” бавиться з малюками і в Україні. У своєму Instagram вона ділилась фото, які зробила під час шопінгу з дітьми.

“Поки дівчата на шопінгу – чоловік патрулює вхідну групу”, – жартома підписала Надія знімок Івана.

Кацурін і Дорофєєва показали спільний відпочинок із маленьким сином

Днями у соцмережах зірки знову з’явилось відео зі спільної прогулянки. На кадрах можна побачити, як пара проводить час із маленьким сином у кав’ярні. Кацурін читає хлопчику казку, а Дорофєєва усе фільмує.

“Ваня розривається між круасаном і “Містер подушка”, але треба дозволити собі і те, і інше”, – йшлося в описі.

Кацурін і Дорофєєва показали спільний відпочинок із маленьким сином