|
29.11.2023 15:38

Поруч з Квітковою після розлучення з Добриніним засвітився Олексій Суханов: з її обличчя не сходила усмішка

Напередодні новорічних та різдвяних свят на українському телебаченні вже розпочалися зйомки різних програм за участю найпопулярніших зірок, що залишились в Україні. Так, на одному із проєктів засвітилися разом відома блогерка Даша Квіткова та популярний ведучий Олексій Суханов. Про це стало відомо із публікації телезірки. Так, у мікроблозі Олексія Суханова з’явилися фотографії, зроблені в процесі зйомки телепроєкту “Різдво: ти не один”, який вийде в ефірі 24 грудня на каналі 1+1.

Разом з рештою учасників Олексій Суханов та Даша Квіткова сиділи за святковим столом, сервірованим гарним посудом та свічками, а також різними стравами з української кухні, серед яких можна побачити млинці з начинкою, мариновані грибочки, салати та деруни. Блогерша була в ошатному світлому жакеті, телеведучий у чорному піджаку з оксамитовим бантом на шиї. Зважаючи на усмішку Даші, на зйомці панувала тепла дружня атмосфера.

Квіткова та Суханов повечеряли разом

Проте, у коментарях Олексій жодного слова не сказав про свою “сусідку”, натомість зазначив, що вважав за честь налити узвар у келих одного з найвидатніших режисерів України Івана Уривського.

“…попорати одного з найвидатніших режисерів українського театру @ivan_uryvskyi – за честь! …під час зйомок проєкту “Різдво: ти не один”, – написав Суханов.

Зазначимо, що поява Суханова та Квіткової разом на одному проєкт справді була несподіванкою. У реальному житті пара чи шкода коли-небудь перетнулася б, хіба що Даша прийшла на його програму  “Говорити вся країна” і поділилася цікавими подробицями свого розлучення з “Холостяком” Микитою Добриніним. Проте дівчина обрала зовсім інший майданчик і повідомила про раптове розставання з чоловіком у YouTube Маші Єфросініної.

Нагадаємо, що новиною про розлучення з Микитою Добриніним Квіткова вперше розповіла на інтерв’ю з Машею Єфросіною. Щоправда, тоді повірили їй не всі. Довгий час їхнє розставання сприймали, як піар-хід, адже пара лише нещодавно повінчалася, проте вже в червні 2023 року блогерка оголосила, що отримала офіційне розлучення.