|
30.11.2023 02:11

Ольга Сумська зізналася, що стала другою мамою В’ячеславу Хостікоєву після сестри Наталії: “Ми разом”

27-річний В’ячеслав Хостікоєв, син народних артистів Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва, продовжив династію акторів. Юнак брав участь у культових українських проєктах, таких як: “Скажене весілля-3”, “Скажені сусіди. Нові історії”, “Чаклунки” та інших. Навчався у КНУТКіТ ім. І. К. Карпенка-Карого, а протягом останніх 6 років працює в театрі імені Франка.

Грають матір та сина: Ольга Сумська розповіла про роботу з Хостікоєвим

Ольга Сумська про В’ячеслава Хостікоєва

Зіркова родина часто згадує одне одного в інтерв’ю. Так Ольга Сумська розповіла про роботу з племінником над спільним проєктом. Раніше Сумська співпрацювала з театральною компанією “Бенюк і Хостікоєв”, легендарні актори разом грали у виставі “Сеньйор з вищого світу”. Однак Ольга зазначила, що після того, як пішла з вистави – перестала співпрацювати з компанією, “більше не запрошувалися”.

“Натомість я зараз тішуся тим, що знаходжусь разом на майданчику зі своїм племінником В’ячеславом Хостікоєвим, який грає мого сина, ми разом знімаємося в серіалі “Мереживо долі”.”, – поділилась Сумська.

Акторка зізналась, дуже радіє тому, що діти йдуть стопами своїх батьків та продовжують їхню династію. Старша донька артистки Антоніна Паперна також грає в театрі.

Грають матір та сина: Ольга Сумська розповіла про роботу з Хостікоєвим

Теперішня діяльність В’ячеслава Хостікоєва

Повномасштабне вторгнення повпливало на розвиток творчої діяльності молодого актора. Нещодавно Хостікоєв завітав до студії “Сніданок з 1+1. Вихідний” та поділився певними деталями свого життя. Наразі він планує поставити на паузу свою роботу в театрі, натомість буде приділяти більше часу на допомогу Збройним Силам України. В’ячеслав активно займається волонтерством та бореться з російською пропагандою.

Грають матір та сина: Ольга Сумська розповіла про роботу з Хостікоєвим