|
30.11.2023 19:19

У всіх котики і собачки, а у неї кроль: Світлана Лобода привела свою Бусінку на знімальний майданчик

Українська співачка Світлана Лобода, яка багато років жила і будувала успішну кар’єру в Росії і за короткий проміжок часу стала там мега зіркою з найбільшими гонорарами, які засліплювали близько сотні тисяч доларів за концерт, після початку війни припинила кар’єру і виїхала за кордон. Вже пізніше стало відомо, що разом зі своїми дітьми та мамою артистка оселилася в Юрмалі, де після невеликої перерви продовжила займатися творчістю. Артистка доповнила свій репертуар україномовними піснями, які поряд зі своїми минулими хітами виконує на благодійних концертах, а також встигла зняти кілька кліпів.

Зазначимо, що не всі творіння Лободи сприймаються однозначно. Іноді її креативний підхід до творчості зрозумілий не всім. Те саме стосується й особистого життя. Коли Світлана вирішила завести домашнього улюбленця, то придбала ні котика і не собачку, а кролицю елітної породи, якій дала незвичайне ім’я – Бусинка. Так, нещодавно артистка разом зі своєю пухнастою улюбленицею приїхала до студії. Ймовірно, щоб знятися з нею у новорічному ролику.

Світлана Лобода зацікавила мережу фото з кролем

“Ми з Бусинкою закінчили зйомку і провели 23-й”, – коротко підписала фотографію Лобода.

На знімку разом зі своєю пухнастою Бусинкою співачка позує в міні-сукні, що переливає, з значним вирізом у зоні декольте та стильних окулярах.

Зазначимо, що 2023 за східним календарем проходив під знаком Чорного Водяного Кролика. Таке рідкісне поєднання тварини, кольору та стихії відбувається раз на 60 років. Символом наступного 2024 стане Зелений Дерев’яний Дракон. Сподіваємося, Світлана не заводитиме з цього приводу нового домашнього вихованця. А що ти скажеш?