|
01.12.2023 13:56

Своїх не має, але дуже хоче: Могилевська дарує свято чужими дітям і прагне вже народити – скоро стане мамою

Автор: Юлія Ящук

Артистка у новому дописі в соціальній мережі Instagram закликала шанувальників подарувати дітям свято. Зокрема, Наталія Могилевська разом з благодійним фондом “Україна понад усе” вирішили розпочати благодійну акцію для дітей “Подаруй дитині свято”.

Виконавиця та працівники фонду збирають бокси на День Святого Миколая та на Різдво. Кожен небайдужий українець може долучитися до збору або ж за власної ініціативи надіслати подарунок малечі, який потім покладуть у бокс. В описі під відео Могилевська залишила адресу, куди можна надсилати свої подарунки дітлахам.

Зауважимо, що співачка має велике та відкрите серце, оскільки допомагає не тільки дітям, котрі залишилися без домівок чи просто були змушені покинути рідні стіни, а й дорослим людям, постраждалим від війни.

Наталія Могилевська каже, що після початку повномасштабного вторгнення вона зустріла своє кохання, від якого справді щаслива. Чоловіка звуть Валентином, утім, подробиці їхніх стосунків тримає в секреті.

Могилевська дарує свято чужими дітям і прагне вже народити

Артистка визнає, що дуже хоче народити й до цього усвідомлення вона йшла довгі роки. Наголосила, що справді готова до материнства, вірить у те, що зможе народити, а ще має велику перевагу, адже набралася достатнього педагогічного досвіду у роботі з дітьми.

Нагадуємо, в мережі ширилося чимало пліток про вагітність Наталії Могилевської. Вбрання вільного крою, які нібито приховували цікавий стан зірки, наштовхували думати, що вона при надії. Зазначимо, що співачка на первістка не чекає, але дуже цього хоче.