|
01.12.2023 16:07

Поки Потап за кордоном, його син дав інтерв’ю, де ані слова не сказав про батька: “Я – син Ірини Горової”

15-річний син Потапа та Ірини Горової – Андрій Потапенко, котрий на цей час є єдиним спадкоємцем шоумена, тривалий час перебував у тіні відомих батьків. А днями підлітка запросили на перше у житті інтерв’ю. Відео вже з’явилося на сторінці журналістки-початківця, Instagram і Tik-Tok-блогера Христини Гелети.

Син Потапа дав своє перше інтерв’ю

У короткій розмові молодик встиг розповісти багато цікавих фактів про себе та своє життя. Зокрема, про свої захоплення та подорожі, про те, чому не хоче виїжджати з України, чи має дівчину, о котрій збирається одружуватися та заводити дітей.

Проте найцікавіше сталося на початку інтерв’ю. Коли дівчина попросила його представитися, Андрій коротко відповів – “Я син Ірини Горової”,  і жодного слова не сказав про батька, який зараз перебуває закордоном зі своєю другою дружиною Настею Каменських.

Відповідаючи на запитання журналістки-початківця, підліток намагався не порушувати тему зіркових батьків, а більше говорив про себе.

Так, син Потапа та Ірини Горової розповів, що півтора року жив у Будапешті (Угорщина) і хоча там йому дуже сподобалося і було багато тусовок, жити він хоче тільки в Україні. Андрій зазначив, що тут його дім та друзі.

Як з’ясувалося, син Потапа активно захоплюється спортом – грає у волейбол та баскетбол, проте найбільше йому подобається американський футбол. На запитання чи має дівчина, Андрій відповів, що ні. На відміну від своєї мами Ірини Горової, яка вперше вийшла заміж у 16 років, одружуватись хлопець збирається не раніше 23 років, а діти заплановані в Андрія після 30-ти.

Ірина Горова з сіном Андрієм та дочкою Наталією

Нагадаємо, що Андрій друга дитина Ірини Горової. Від першого шлюбу має доросла донька Наталя.