|
02.12.2023 09:20

Нікітюк здивувала зовнішніми змінами та карʼєрним зростом: “Буду сидіти в журі” – вже стала самою Роксоланою

Автор: Юлія Ящук

Погодьтеся, що наразі Леся Нікітюк є однією з найуспішніших медійних особистостей. Варто взяти до уваги, що дівчина самостійно прокладала шлях до відомого життя своїм талантом, почуттям гумору та неабиякою харизмою.

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram телеведуча розповіла, з чого розпочала власну кар’єру на телебаченні. 10 років тому вона прийшла показати таланти гумористки відомим українським комікам – Володимиру Зеленському та Євгену Кошовому на шоу “Розсміши коміка”.

Нікітюк здивувала зовнішніми змінами та карʼєрним зростом

Каже, що з напарницею навіть не розраховували на грошовий приз, оскільки головною метою бачили в тому, аби показати свої мініатюри, номери, і найголовніше хотіли, щоб їхній талант хтось помітив.

Леся Нікітюк не приховує, аби їй тоді сказали, що вони виграють гроші, що після цього шоу її почнуть запрошувати на різні проєкти, а приз їм вручатиме майбутній Президент України, то просто втратила б свідомість.

Можна стверджувати, що розважальне шоу “Розсміши коміка” дійсно стало для Лесі Нікітюк доленосним у її кар’єрі. Ба більше, тепер зірка опиниться по ту сторону сцени, адже буде сидіти в журі цього легендарного розважального проєкту.

Телеведуча щаслива такому ходу подій та щиро хоче, щоб з її легкої руки й посмішки, в когось теж розпочалася успішна кар’єра.

Нагадуємо, днями Леся Іванівна приголомшила шанувальників, примірявши на себе образ, вогняної рудоволосої дівчини. Що цікаво, сама знаменитість порівняла власне перевтілення з всім відомою Роксоланою. Користувачі мережі зазначили, що схожість між ними справді видніється.

Леся Нікітюк в образі Роксолани