Рубрики: Новини
02.12.2023 11:36

Дружина Віктора Павліка розповіла про ще одну неприємність: 2-річний син Михайло прихворів і тепер лікується

Дружина українського співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова поділилася з шанувальниками, що 2-річний син Михайло прихворів. Зіркова матуся показала, як лікує хлопчика.
Поділитися

Дружина артиста, ставши матір’ю у 2021 році, імовірно, ще не уявляла, як перевернеться її життя. Каже, що вважає сина сенсом свого буття, намагається дарувати йому свою теплоту, любов, увагу, а ще наповнювати його дитинство яскравими спогадами з подорожей.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік

Блогерка Катерина Репяхова поділилася з підписниками свого блогу в соціальній мережі Instagram, чому не показувала сина у своїх Stories. Хлопчик прихворів, тому матуся активно займається його лікуванням. Зізналася, що хвороба протікає достатньо легко, але лікуватися однаково треба.

“Сьогодні не було синочка в сторіз. Лікуємося. Хвороба протікає достатньо легко. Але все одно треба лікуватися”, – розповіла блогерка.

Дружина Віктора Павліка розповіла, що 2-річний син Михайло прихворів

Окрім цього Репяхова не забуває за розвивальні заняття з сином та нейрокорекцію, яка сприяє, аби хлопчик нарешті почав розмовляти. Відомо, що у 2-річному віці Михайло нічого не говорив, тому зіркові батьки відвідали чимало обстежень у лікарів, вислухали достатньо висновків, і дійшли до одного. На щастя, син Віктора та Катерини не потребує медикаментозного втручання, а лише педагогічного.

Підписникам Катя відповідала, що бачить позитивні результати від нейрокорекції. Михась почав краще розуміти звернену до нього мову, повторювати звуки та говорити деякі слова. Для батьків – це велике досягнення, тож зупинятися на цьому вони не планують.

Нагадуємо, дружиною співака Віктора Павліка Катерина Репяхова стала у 2020 році. Через рік у пари народився син Михайло. Блогерка зізналася, що дуже мріє про донечку, і не виключення, що найближчим часом шанувальники радітимуть новині про поповнення.