|
02.12.2023 11:36

“Фарбуюся раз на тиждень”: 38-річна Даша Астаф’єва вразила зізнанням, що приховує сивину аж з 16 років

Українська співачка та модель Даша Астаф’єва розповіла, про догляд за своїм волоссям. У інтерв’ю для проєкту “Наодинці” жінка розповіла, що стало причиною частих відвідин перукаря.

Виявляється, зірка фарбує волосся щотижня, щоб приховати сивину. Жінка розповіла, що перші сиві волосини з’явилися в неї у дуже юному віці. Даша почала помічати сивину у 16 років. Ця особливість пігментації волосся, дісталася співачці від батька.

“Я просто фарбуюся у свій колір, але в мене вже повністю сива голова”, – поділилася Астаф’єва.

Даша Астаф’єва розповіла, коли помітила свою першу сивину

Раніше, у жінки сивими була лише частина пасм. Проте, після початку повномасштабної, її голова повністю вкрилася сивиною. Тож, наразі вона фарбується у свій натуральний колір, тільки, щоб приховати небажану пігментацію.

“Я фарбуюся раз на тиждень. Я кайфую, тому що, зараз, в нас є всі можливості гарно виглядати, мати гарний догляд навіть в домашніх умовах”, – розповідає Даша.

Даша Астаф’єва розповіла, коли помітила свою першу сивину

Жінці приносить задоволення доглядати за власною зовнішністю. Вона проводить цей час на одинці з собою. Даша вмикає аудіо книгу та під тексти улюблених творів робить маски, масаж, пробує нові косметичні засоби.

“В мене повинен бути час із собою”, – зізнається зірка.

Даша Астаф’єва розповіла, коли помітила свою першу сивину

Вона багато часу виділяє на власну зовнішність. Астаф’єва задоволена своїм виглядом, але вважає, що підтримувати власну вроду, це важка робота, яку жінка з задоволенням готова виконувати.

Даша Астаф’єва розповіла, коли помітила свою першу сивину

Співачка зізналася, що вдається до уколів краси. Вона підколює лоб, коле вітаміни та амінокислоти. Від ін’єкцій у губи зірка відмовилася, адже й без гіалуронової кислоти має гарні вуста. Вона більше довіряє масажам, спорту та харчуванню. На думку артистки, це якісніший вибір.