|
04.12.2023 13:27

“Ім’я з давньою історією”: Островська розсекретила, як назвала новонароджену донечку та пояснила свій вибір

Декілька місяців тому зірка “Телевізійної служби новин” Наталія Островська повідомила про те, що очікує на малюка. Знаменитість з’являлася на екранах у цікавому положенні, але коли терміни стали занадто великими, пішла у декретну відпустку. Під час вагітності вона також засвітилася на зйомках серіалу “Жіночий лікар”.

Матір’ю Наталія Островська стала три тижні тому. За її словами, пологи пройшли дуже комфортно та легко, а тому вона публічно подякувала лікаря та пологовий будинок за надану допомогу, і навіть заявила, що в неї з’явилося бажання повернутися за наступним малюком.

Ведуча ТСН Наталія Островська розсекретила ім’я новонародженої дочки

Ведуча ТСН Наталія Островська розсекретила ім’я новонародженої дочки

Зірка одразу оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію ручки її маленької спадкоємиці разом з біркою. Але здебільшого усі інші кадри стосувалися самої ведучої, яка при цьому виглядала дуже чарівно.

І лише нещодавно Островська прийняла рішення розсекретити ім’я своєї дочки.

Ведуча ТСН Наталія Островська розсекретила ім’я новонародженої дочки

“Знайомтесь. Островська Аґата Богданівна. За православним календарем іменини Аґати – 11 листопада. Ми орієнтувались на цю дату”

Дитина народилася пізніше, але Наталія вирішила, що не стане відмовлятися від цього варіанту, і як виявилося, він і став головним.

Примітно, що Аґата все більше набирає популярність на пострадянському просторі, тож дівчат з даним іменем з’являється більше. Але Наталія Островська у своєму коментарі заявила, що посилається на абсолютно інші критерії, які брала до уваги при виборі імені.

“Ім’я з давньою історією, походить від грецького “agathos”, перекладають як “хороша”, “добра”. Їй підходить”

Зовнішність маленької красуні все ще залишається загадкою, але судячи з усього, Наталія Островська не збирається ховати її від публіки. Коли телеведуча планує повертатися до роботи поки що не повідомляється.