|
04.12.2023 13:55

Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі: на таку прозорість навіть Кароль не наважилася (фото)

У базовому жіночому гардеробі обов’язково присутні три елементи одягу – джинси, які повинні ідеально сидіти по фігурі, біла сорочка і, звичайно, маленька чорна сукня. Всі ці речі настільки універсальні, що доповнивши їх різними деталями, можна спокійно створити кілька повноцінних комплектів на всі випадки життя. Немалу роль у комплектації гардероба відіграють і відтінки. Стилісти виділяють три базові кольори – білий, сірий та чорний.

Так, екс-солістка групи ВІА-Гра Надія Мейхер, яка повністю змінила вид діяльності і тепер виступає в ролі дизайнера власного бренду одягу Meiher by Meiher, продемонструвала ТОП-3 елегантних та дуже жіночних образів у чорному кольорі, де від себе додала кілька пікантних деталей.

Образ №1

Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі

Даний костюм складається з жилета та спідниці на кнопках з якісної вовняної тканини, а також легкої напівпрозорої блузи, яку можна носити із закритими та відкритими плечима фіксуючи висоту мереживом. На додаток до образу Надія підібрала гольфи та ботильйони на невеликій каблучці.

Образ №2

Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі

Як стверджує дизайнер Надія Мейхер, будь-який жіночий образ має бути особливим та неординарним. Ймовірно, тому в її колекції з’явився цей костюм виконаний із щільного мережива і напівпрозорої блузи, яка незважаючи на свій щільно закритий верх не втратила пікантності.

Образ №3

Надія Мейхер показала ТОП-3 образів у чорному кольорі

Мереживо є головною складовою та наступного образу. Звичайний топ з приспущеними плечима і звичайна спідниця з косим кроєм, Мейхер доповнює спідницею з ніжного мережива і образ стає більш оригінальним і неймовірно жіночним. А що ти скажеш із цього приводу?