|
04.12.2023 17:42

Арсен Мірзоян після втрати Ніни Матвієнко вразив особистим зізнанням: “Як тоді бути, коли я сам?”

Арсен Мірзоян про останні дні Ніни Матвієнко

8 жовтня 2023 року померла легендарна українська співачка Ніна Матвієнко. Сумна звістка стала справжнім шоком для шанувальників та простих користувачів Мережі. Тривалий час родина утримувалась від коментарів та не розкривала справжню причину смерті. Зіркові колеги, що ще кілька місяців тому зустрічались з народною артисткою розповідали, що вона до останнього була енергійною та бадьорою, а думка про її можливу хворобу навіть не виникала.

У нещодавньому інтерв’ю для YouTube-проєкту “Слава+” музикант Арсен Мірзоян розповів про останні дні Ніни Митрофанівни. Чоловік поділився, що теща ніколи не жалілась на стан здоров’я, дотримувалась дієт і тримала себе в тонусі. Однак в якийсь момент їй стало зле, причиною був розвиток онкології. Виконавець розповів, що приїздити до лікарні й бачити Ніну Митрофанівну в такому стані було важко та незвично.

Арсен Мірзоян емоційно заспівав про свої почуття

Спочатку знаменитість сама просила, щоб чоловіки не з’явлись в її палаті, а лиш дівчата. Не хотіла, щоб її бачили. Врешті навідувати співачку приїздили всі, привозили медикаменти та необхідні речі.

Арсен зазначив, що деталей розкривати не буде – все це він залишить для дружини, якщо та захоче коментувати цю тему в розмовах із журналістами.

Арсен Мірзоян емоційно заспівав про свої почуття

Нова пісня Арсена Мірзояна

Уся родина все ще намагається прийняти втрату. Однак, зважаючи на сучасні реалії, щодня багато українських сімей стикаються з болем втрати близької людини. Мірзоян вклав усі свої емоції та переживання в новий музичний альбом, а нещодавно представив його аудиторії.

“Я бачу, що ти дуже п’яний,
І я не питаю, чому ти п’єш.
Я бачив себе таким самим, авжеж!
Але мова йде про причини,
Не виняток ти, і не іншим став час…
Ми всі, друже, втратили крила,
Або їх не було насправді у нас…”, – співає Арсен у своїй пісні “Крила”.

Арсен Мірзоян емоційно заспівав про свої почуття