|
05.12.2023 16:56

Міка Ньютон разом із чоловіком-іноземцем Крісом покидає США і повертається до України: обидва не емоціях

Як відомо, 10 років тому знаменита українська співачка Міка Ньютон емігрувала до Сполучених Штатів Америки, де планувала розвивати свою творчу кар’єру. Зірка не змогла пробитися на вершину шоу-бізнесу, але стійко займає хороші позиції в рекламному бізнесі.

Зокрема акторка регулярно знімається у маркетингових проєктах. Заняття музикою вона не покинула, але вона все ж таки здебільшого створюється для себе. Міка змогла побудувати нове життя за океаном: дівчина вийшла заміж за коханого на ім’я Кріс, а також вела запеклу боротьбу за своє життя з онкологією.

Міка Ньютон разом із чоловіком-іноземцем Крісом покидає США

Міка Ньютон разом із чоловіком-іноземцем Крісом покидає США

Вже багато років вона знаходиться в ремісії, але вимушена регулярно обстежуватися та контролювати свій стан. Востаннє в Україні артистка була 2021-го. Тоді вона прийшла на декілька інтерв’ю, поспілкувалися з журналістами на рахунок раку та своїх творчих планів, і запевняла, що нанесе візит на батьківщину ще неодноразово.

Втім, після 24 лютого їй здебільшого довелося підтримувати свою країну саме в Штатах, де вона вела інформаційну боротьбу, і зокрема з’являлася на великій сцені, щоб нагадати світу про те, що відбувається.

І ось нещодавно Ньютон повідомила про те, що збирається знову приїхати до Києва, а також побувати у Львові. Про це вона розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Компанію їй складе чоловік Кріс, який на батьківщині своєї дружини не був взагалі впродовж 7 років.

Міка Ньютон разом із чоловіком-іноземцем Крісом покидає США. Скріншот особистої сторінки зірки

“Ми дуже схвильовані, що рушимо до України в кінці цього місяця. Кріс не був там впродовж 8 років. Це буде дуже емоційна поїздка. Ми будемо у Львові та в Києві”, – написала співачка у своєму блозі.

Виходить, що зіркова сім’я планує провести новорічні свята з родичами Міки. Однак, скільки триватиме поїздка поки що невідомо.