|
06.12.2023 12:33

Катерина Репяхова поділилася секретами, як бути гарною мамою, дружиною та бізнесвумен: “Все просто”

Автор: Юлія Ящук

Дружина артиста має достатньо яскраве життя, але з активним щоденним графіком. Катя Репяхова не приховує, у неї бувають моменти з вигоранням, втомою та відчаєм, однак вона швидко опановує себе, заспокоюється та далі займається справами.

До слова, блогерка спробувала помістити своє життя в 17 секунд нового відео, в якому розповіла, як їй вдається поєднувати материнство, три бізнеси та бути хорошою дружиною для чоловіка. Вона веде блог в соціальній мережі Instagram з ранку до вечора, займається концертною діяльністю Віктора Павліка та розвиває свій магазин дитячого одягу. Катя каже, що секрет дуже простий, оскільки треба любити те, що робите і тоді у вас все вийде.

“Все просто. Треба дуже любити те, що робиш і тоді все вийде”, – підсумувала Репяхова.

Про Катерину Репяхову українська публіка почала дізнаватися після початку стосунків з Віктором Павліком. Так, більшість громадян не розуміли цього союзу, адже різниця у 28 років є чималою. Блогерка запевняє, що цей фактор ніяким чином не впливає на їхні стосунки, тому згодом розмови вщухли.

Катерина Репяхова поділилася секретами, як бути гарною мамою, дружиною та бізнесвумен

У 2020 році пара узаконила свої стосунки шлюбом, а через рік Катерина стала вперше мамою. На світ з’явився син подружжя, якого вирішили назвати Михайлом. Зіркові батьки займаються лікуванням хлопчика, аби допомогти йому швидше заговорити. Вже видніються перші результати від нейрокорекції. Дитина почала краще розуміти звернену до нього мову, вимовляти звуки та деякі слова. Блогерка зізналася, що для неї – це вже великі результати.