|
07.12.2023 15:07

“Величне століття” з Нікітюк та Гатун стрімко набирає популярності – чому глядачі вимагають продовження

Телеведуча Леся Нікітюк вже давно підкорила серця українських телеглядачів не лише професіоналізмом, а й харизмою та неймовірним почуттям гумору, які з успіхом застосовує у всіх своїх проєктах. На сьогоднішній день вона знімається у всіх рейтингових програмах на ТБ, і, не дивлячись на свою зайнятість, встигає записувати різні гумористичні відео на особистому каналі Instagram.

Леся Нікітюк запустила власний серіал РоксоЛеся. Величне століття

Так, напередодні знаменитість запустила пародію на один із найвідоміших турецьких серіалів “Величе століття. Роксолана” під назвою “Сучасне століття”, в якому знялася в образі РоксоЛесі. Разом із нею у проєкті брали участь зірка «Жіночого кварталу” Ірина Гатун, піар-менеджер Нікітюк – Валерія Полянська та співробітниця Нового каналу та подруга – Настя Кожем’яка, які виконували ролі наложниць Султана Сулеймана.

Вже встигло вийти дві серії, де дівчата пофантазували, як би могли розвиватися події у серіалі, якби його знімали в наші дні та в Україні. Зауважимо, що відео мають колосальний успіх.

За добу їх дивляться десятки тисяч людей, багато хто залишає “лайки” та коментарі і це лише на сторінці Нікітюк. Шанувальники захоплюються і вимагають продовження:

“У ваших серіалах лише лукуму турецького не вистачає. А так все супер – дивувалася і дивувалася б такі”, “Блін, давайте робіть повнометражку”, “Чому така коротка серія?”, “Чекаю 3 серії. Образи топ, говорю як стиліст”, “Іра Гатун найорганічніше в гаремі виглядає. Як там народилася”, “Продаємо на megogo найкоротший, але найзмістовніший серіал”, “Готова подивитись ще 500 серій за твоєю участю”, “Ви круті. чекаю продовження”, “Ніколи не дивувалась оригінальний серіал, а ось цей би – з задоволенням!”,- пишуть у коментарях.

Зоряні колеги теж залишають відгуки. Багато хто навіть не здогадувався, що у Леся Нікітюк, Ірина Гатун та їхні подруги мають такий акторський талант. Так і до Оскара недалеко. А що ти скажеш із цього приводу?