|
08.12.2023 10:04

“Привіз ледаря в хату”: дружина шоумена Остапчука Катерина Полтавська висловилася, яка у неї свекруха

Автор: Юлія Ящук

Нещодавно ведучий Остапчук та його 23-річна дружина Полтавська зробили сюрприз його батькам на свято Миколая. Пара, за ініціативи Катерини, вирішила не говорити мамі зірці про свій приїзд. Лише батько знав про візит сина та його коханої.

Катерина Полтавська висловилася, яка у неї свекруха

Володимир Остапчук допомагав мамі накривати на стіл, а Катерина Полтавська в цей час була з татом медійного чоловіка та сиділа в телефоні. Одна з підписниць Instagram-блогу Каті зазначила, що їй пощастило зі свекрухою, оскільки вона могла дивитися в гаджет, лежати, відпочивати в момент, коли Володимир з мамою справлялися на кухні.

Володимир Остапчук привіз дружину Полтавську до своїх батьків

У відповідь на повідомлення підписниці дружина шоумена зазначила, що Інна Володимирівна – свята жінка. Каже, що у батьків чоловіка нічого не робила та прокинулася о 10 годині. Утім, припустила, що свекруха може не говорити в обличчя, що насправді про неї думає.

“Інна Володимирівна – свята жінка. Я вчора нічого не робила, сьогодні прокинулася о 10. Можливо вона просто нічого не говорить, але думає, що Вова привіз ледаря в хату, не знаю. Але мені здається, що я їй подобаюся. Ну правду мені й не хочеться знати”, – висловилася Полтавська.

Катерина Полтавська висловилася, яка у неї свекруха

Наразі пара повернулася в столицю до звичних справ. Нагадуємо, що Катерина Полтавська збирається відкривати студію краси в центрі Києва, де можна буде отримати послуги масажів та лазерної епіляції. Розповіла, що розуміла перспективи та труднощі, з якими доведеться стикнутися, адже має знайомих зі своїми бізнесами.