|
08.12.2023 13:42

“Сестра вийшла заміж за її брата”: Вітовська прокоментувала родичання з Тіною Кароль, яка не має на це часу

За зрозумілих причин, зірки часто стають однією сім’єю. Знаменитостей поєднує велика кількість факторів, але звісно найбільшу роль відіграє загальна сфера діяльності, яка зіштовхує їх знову і знову. Втім, артисти намагаються усіма силами приховати правду про свої взаємовідносини, адже у журналістів це викликає особливу цікавість.

Комусь вдається сховати своє кохання та дружбу, хтось здається та починає спілкуватися з пресою на цей рахунок. Про родинний зв’язок Ірми Вітовської та Тіни Кароль стало відомо давно, але обидві не надто охоче коментують це.

Ірма Вітовська розповіла про родинні стосунки з Тіною Кароль

Ірма Вітовська розповіла про родинні стосунки з Тіною Кароль

Нещодавно акторка завітала на ексклюзивне інтерв’ю до Аліни Доротюк, і звісно отримала питання на рахунок сім’ї чоловіка своєї сестри. Так склалося, що сестра Ірма Вітовська і вийшла заміж за брата Тіни Кароль Станіслава.

Однак, зблизитися зіркам не вдалося. Зробити це їм не дає в першу чергу завантажений гастрольний графік. Поки поп-діва активно виступає зі своїми концертами, акторка грає у театрі, і також постійно знаходиться у роз’їздах.

“Ну так (ми – родички – прим.ред.). Я не думаю, що в нас є час на те, аби родичатися. В неї ще більше, шоубізнес ще більше не тримається місця дислокації. Але так, ми мали певні сімейні зустрічі, коли є сімейні свята. Це дуже рідко”, – розповіла Вітовська в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Ірма Вітовська розповіла про родинні стосунки з Тіною Кароль. Брат співачки Станіслав і його дружина Наталя, сестра Ірми Вітовської

Примітно, що спільних фотографій обидві ніколи не публікували. На особистій сторінці співачки в соціальній мережі Instagram здебільшого завжди з’являється тільки її брат Станіслав, але по особливим нагодам, таким як його день народження. Також у артистки є племінники, але вона не поспішає їх показувати публіці, захищаючи дітей. Станіслав жодного разу не давав інтерв’ю, хоча доволі наближений до шоу-бізнесу.