|
08.12.2023 17:41

Через півроку після розлучення з мільярдером Захуром Камалія розповіла про усиновлення: “Вже встигла”

Півроку тому українська співачка Камалія вразила мережу зізнанням про те, що розлучається зі своїм чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром. Аудиторія була не готова до подібної новини, але насправді про кризу в стосунках можна було здогадатися, так як у своєму інтерв’ю бізнесмен говорив про те, що близько семидесяти відсотків свого часу навіть не знаходиться вдома в Києві, а живе одразу на декілька країн.

Незадовго до 24 лютого він отримав повідомлення про небезпеку, забрав дочок-двійнят та переїхав до Великобританії, де його прийняла рідна дочка Таня. Компанію підприємцю також склав його старший син Арман, який до того також жив в столиці України.

Камалія вразила зізнанням про усиновлення

Камалія вразила зізнанням про усиновлення

Камалія у свою чергу не змогла відмовитися від Батьківщини і тим паче покинути її у такі складні часи, тож після 24 лютого вона продовжила залишатися в своєму палаці, а після декілька місячної поїздки до Великобританії прийняла рішення, що і надалі буде перебувати в Україні.

Втім, мають місце поїздки за кордон. Артистка активно дає концерти у різних країнах, зокрема днями була в Італії, а саме на Сицилії. Нещодавно артистка дала інтерв’ю українським журналістам на радіо та розповіла, як це було, і нагадала про те, що дуже велика кількість українських дітей на даний момент знаходиться за кордоном і їх активно усиновлюють іноземці.

“Вже встигла у Запоріжжі дати концерт. Був концерт, великий сольний концерт з інтервʼю на сцені, з ток-шоу. Дуже добре зустрічали. Зустрілася я з багатьма волонтерами. З місцевою радою, з пастором, з бізнесменами, котрі дуже допомагають Україні… Тільки спочатку близько 150 дітей були перевезенні з України до Сицилії. Дуже багато хто всиновив наших діточок

Нагадуємо, що сама Камалія знаходиться 2 роки у розлуці зі своїми дочками, і неймовірно за ними сумує. Кожна зустріч супроводжується сльозами, адже артистка вимушена залишати їх в Лондоні.