|
10.12.2023 13:44

“Немає можливості купувати”: Повалій зізналася, що їй немає де жити та розповіла про фінансові труднощі

Колись Таїсію Повалій дуже любили та поважали. Її конкуренція з Іриною Білик здавалася чимось нереальним, настільки бурхливими були пристрасті в шоу-бізнесі. Зірка ставала кумиром мільйонів: жінки повторювали за нею макіяж, одяг, зачіски. Безумовно, її вокал також був на рівні.

Таїсія Повалій вразила зізнанням про погане фінансове становище

Таїсія Повалій вразила зізнанням про погане фінансове становище

І таку репутацію можна було за собою зберегти, навіть якщо ставалися проблеми в Україні. Однак вперше ставлення своєї аудиторії до себе Повалій зіпсувала через скандал з депутатством. Співачка отримала бажаний мандат, зробила дорогу біля свого будинку в Києві, і після цього склала повноваження.

Безумовно, її вчинок викликав масу критики та негативних відгуків у суспільстві. Але глядачі навіть не підозрювали, що їх чекає через багато років. 24 лютого Таїсія Повалій підтримала російську федерацію. І хоча її син не розділяв даного кроку, все вже сталося.

Здебільшого в мережі говорили про те, що співачка просто продала країну, в якій народилася, заради заробітків. Але також в інформаційному просторі вже звучала думка про те, що отримати бажані доходи Повалій не вдасться, і вона зробила ставку не на тих. Тобто артистка просто знаходилася в ілюзіях щодо того, як буде складатися її доля в москві.

Мовляв, в Україні вона б змогла залишитися легендою і брати корпоративи по всьому світу. А після 24 лютого її справи будуть неуклінно йти вниз. І судячи з усього, дана думка видавалася правдивою, так як нещодавно Таїсія Повалій поскаржилася на погане фінансове становище.

Виявляється, увесь цей час співачка жила на орендованому житлі, мріє придбати будинок, але грошей на нього в неї немає. І тому сім’я буде вимушена брати кредит.

“Все, що ми бачили, вартує дуже дорого. Деколи навіть не відповідає ціні. Іноді за великі гроші пропонують незручні, вбиті будинки. У мене немає можливості купувати нові шафи, столи та серванти. У середньому додому мені потрібно від 35 до 45 мільйонів рублів. В мене зараз таких грошей немає. Тому я звернулася до банкірів, щоб вони мені дали кредит. Ми вирішили, що краще взяти своє житло та виплачувати гроші банку, ніж платити за оренду”