|
15.12.2023 08:46

“Переживали, що скажуть люди”: 38-річна Астаф’єва зізналася, чому рідні її бойфренда були проти їх стосунків

38-річна зірка української сцени та модель популярних глянців Даша Астаф’єва запевняє, під час війни знайшла своє справжнє кохання. Співачка зустріла людину, яка родить її щасливою. За словами зірки, її обранець просто врятував Дашу від затяжної депресії, а зараз надихає її на нові проєкти.

Астаф’єва розповіла про стосунки з родиною свого бойфренда

Більш того, чоловік допоміг їй створити “UnderBooks”, що озвучує книги українських авторів. Обранець зірки працює у сфері IT, тож залюбки написав для коханої додаток. Головна мета застосунку підтримати акторів та показати їм, що їх творчість цікава та потрібна. Про це модель розповіла у програмі ЖВЛ.

“Я кажу: “Це моя мрія – озвучити щось класне, потрібне”. Він працює в IT-сфері, він каже: “То давай створимо. Навіщо нам чекати?”, – розповіла Даша.

Астаф’єва розповіла про особисте життя

Також, жінка розповіла, чому не квапиться представляти обранця на широкий загал. Зірка, зважаючи на минулий досвід не готова до зайвої уваги. Вона впевнена, що це заважає побудувати міцні та довготривалі відносини. Тож тримає ім’я та обличчя чоловіка у таємниці.

Щоправда, рідні Дашиного бойфренда не зраділи майбутній невістці. Вони скептично поставилися до її персони через професію жінки. Родичі чоловіка не серйозно поставилися до стосунків пари й пророкували швидке розтавання. Проте, ці негаразди вдалося подолати. Тож тепер, сім’я загадкового чоловіка прийняла його вибір та не заважає парі будувати міцні стосунки.

“Рідні мого хлопця не сприймали мене, переживали, що про мене скажуть люди. Тому я зараз як ніколи налаштована на створення сім’ї”, – пояснила модель.

Астаф’єва подідилася особистим