|
11.12.2023 13:46

Дружина Дорна вперше за тривалий час показала, як підросли їхні діти: схожі на батька, як дві краплі води

До початку повномасштабного вторгнення, український співак Іван Дорн активно будував кар’єру, жив та працював у РФ. Вже після 24 лютого 2022 року чоловік чітко заявив про свою позицію, через це російська влада навіть заборонила співаку в’їзд на територію країни на 50 років. Однак нерідко від Дорна звучали й проблематичні висловлювання, тож український шоубіз неохоче приймає творчість Івана.

Де проживає сім’я Дорна

В інтерв’ю для YouTube-проєкту “Слава+”, в розмові зі Славою Дьоміним, Дорн розповів, що разом з дітьми та дружиною проживає в Парижі. Раніше він зазначав, що це не зовсім те комфортне місце, де йому хотілось би жити, тож родина планувала переїзд. А ось родичі Івана повернулись до України.

Як виглядають двоє дітей Івана Дорна: копії батька

Як зараз виглядають діти Дорна

Нещодавно дружина Івана Дорна потішила шанувальників новими знімками їхніх дітей. У Insta-storie жінка показала 9-річну доньку Василісу та 8-річного сина Івана, що позували біля велетенської новорічної ялинки. Ймовірно сім’я і досі перебуває у Франції. Підписники одразу відмітили надзвичайну схожість маленького сина із зірковим татусем. Родина не часто афішує інформацію про їхні стосунки та зрідка ділиться спільними фото, тож фоловери також були вражені тим, як підросла їхня донечка.

Як виглядають двоє дітей Івана Дорна: копії батька

Дружина Івана Дорна

Відомо, що Іван Дорн та його дружина Анастасія Новікова були однокласниками. Пара знаходиться в романтичних стосунках вже понад 14 років. В одному з інтерв’ю співак розповідав, чому сім’я не бажає показувати свої взаємини на велику аудиторію. За словами Дорна, журналісти вміють подавати інформацію “під різними соусами”, а в Мережі багато осуду, тому чоловік вирішив захистити дітей та дружину від негативу.

Як виглядають двоє дітей Івана Дорна: копії батька