|
12.12.2023 14:49

Хостікоєв розповів про чоловіка, який не дає спокійно жити його з Наталією Сумською сімʼї: “Про це писали”

Діти зірок як ніхто знають, що це таке — життя знаменитої людини. Саме тому їхні спадкоємці зазвичай обирають не публічний образ життя, який може захистити їх та їхні сім’ї від оцінки публіки. Межа, коли ти подобаєшся і коли тебе ненавидять настільки тонка, що деякі артисти навіть не помічають, коли вона подолана.

Анатолій Хостікоєв розповів про конфлікт з фанатами Богомазова

Родина Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської зуміла поставити себе в українському шоу-бізнесі дуже гідно та достойно. Актори ніколи не розповідають про особисте життя, а якщо діляться з пресою, то дуже делікатно і доволі рідко.

Анатолій Хостікоєв розповів про конфлікт з фанатами Богомазова

У свою чергу Хостікоєв здебільшого спілкується з журналістами саме на рахунок роботи в театрі, адже в кінематографі він не світиться дуже давно. І так склалося, що нещодавно він навіть поскаржився на своє творче життя. Виявляється, шанувальники Богомазова не дають спокою родині Наталії Сумської.

Анатолій Хостікоєв розповів про конфлікт з фанатами Богомазова

А усе це пов’язано з необережним висловлюванням її чоловіка на адресу режисера Богомазова.

Так, проблема розпочалася з того, що син Дмитра Богомазова зробив публікацію із посиланням на інтерв’ю свого батька. У коментарях телепродюсер Олексій Гончаренко заявив, що режисер за кілька років “зробив найкращий театр України” із театра Франка. Анатолій Хостікоєв не стримався і також написав коментар, повний обурення.

“Треба було мені тільки висловити сумніви з приводу геніальності головного режисера, а на це я маю право та аргументи, як його шанувальники, друзі та критикани, які прописали Богомазова в сан генія, кинулися в атаку”, – розповів зірка театру Анатолій Хостікоєв у своєму коментарі.

Анатолій також наголосив на тому ж, що між театральними династіями є велика різниця, адже актори зв’язані контрактом, у той самий момент, як Богомазови абсолютно вільні у цьому питанні.